GWD Minden – FC Barcelona: Remuntada i victòria en el primer amistós (30-31)

Els blaugranes aixequen un desavantatge de set gols i guanyen a terres alemanyes Sigurdsson i Karabatic, amb set i sis gols, respectivament, han estat els màxims anotadors culers

El FC Barcelona ha resolt amb victòria el seu primer amistós de pretemporada. Ho ha fet contra el GWD Minden aixecant un desavantatge de set gols al minut 34 gràcies a una excel·lent defensa al tram final.

Sigurdsson comença fort

A la primera part els blaugranes s’han trobat amb un GWD Minden molt més rodat que ells. L’imminent inici de la Bundesliga -arrenca aquest cap de setmana- ha propiciat un ritme de partit molt alt per part dels alemanys, però també per part del FC Barcelona. Les ganes de demostrar la feina feta durant aquesta pretemporada ha passat un pèl de factura als primers minuts, en què els locals han assolit un 7-5 favorable al minut 10. Els primers quatre gols barcelonistes havien estat obra de Sigurdsson, un dels debutants.

Del 10 al 15 ha arribat la reacció visitant. Aquests han estat els millors minuts dels de Xavi Pascual, que s’han posat per davant després d’un gol de Lazarov (8-9).

La tendència, però, ha tornat a canviar a partir del minut 15. L’aparició del porter Vortmann, que ha aturat un munt de llançaments exteriors i des de l’extrem, ha fet que el GWD Minden es distanciés just abans de la mitja part (19-14), quan també era ja sobre el parquet Jallouz, una altra de les cares noves dels culers.

Del 23-16 al 25-24

Els blaugranes no han començat del tot bé la segona meitat. Un parcial de 3-1 a favor dels locals ha obligat Xavi Pascual a demanar un temps mort. Ha fet efecte: del 23-16 al minut 34 s’ha passat al 25-24 del minut 46. Ara, qui s’ha vist obligat a demanar un temps mort ha estat Goran Perkovac.

El FC Barcelona ha pogut completar la remuntada al tram final. Viran Morros ha posat l’empat al minut 52 i la bona feina defensiva, sumada al bon paper de Gonzalo sota pals (deu aturades al segon temps), ha assegurat el triomf per la mínima dels blaugranes en el seu primer partit amistós de pretemporada.