Contundent victòria d'Espanya en el seu debut al Mundial (60-90)

Els blaugranes Juan Carlos Navarro, amb 10 punts, i Àlex Abrines, amb dos punts, van col·laborar en el primer triomf de la selecció espanyola al Mundial

Espanya va iniciar aquest dissabte el seu camí en el Mundial de bàsquet i ho va fer amb una contundent victòria contra Iran. Un partit en què el FC Barcelona va estar representat per dos jugadors, el capità Juan Carlos Navarro i Àlex Abrines, que disputa el seu primer mundial amb la selecció absoluta. Un bon començament per a un equip que aspira a conquerir el campionat.

Espanya va aconseguir derrotar l'Iran per 60 a 90 en un partit en què va saber imposar el seu ritme de principi a fi, i on malgrat alguns trams d'encert iranià, va ser capaç de marcar la seva superioritat. El blaugrana Juan Carlos Navarro va formar part del cinc inicial i va disputar 19 minuts en què se'l va veure en bona forma, contribuint al triomf amb 10 punts, dues assistències i un rebot per sumar 10 de valoració. Va jugar també Àlex Abrines -debutant en aquesta competició-, i ho va fer durant cinc minuts en què va anotar una cistella.

La clau del triomf va ser la figura de l'exblaugrana Pau Gasol, que es va erigir com a líder de la selecció amb 33 punts i 33 de valoració. També van disputar minuts els ex del Barça Marc Gasol -que va sumar 15 punts i 22 de valoració-, i Ricky Rubio -que va anotar tres punts, va agafar nou rebots i va donar tres assistències.