El Barça suma una altra victòria contra el Llevant UD DM

El Barça, que segueix invicte aquesta pretemporada, s’afina de cara a la Copa Catalunya Ferrao, amb tres gols, ha destacat davant d’un equip recentment ascendit

Després de la gira per Indonèsia en la qual els culers van jugar tres partits de preparació contra combinats de Tailàndia, Malaisia i Indonèsia, el Barça ha disputat aquest dissabte l’últim partit abans de la Copa Catalunya que jugaran dijous davant de L’Hospitalet, i han vençut al Llevant UD DM per un clar 9-2.

Invictes a pretemporada

Els de Marc Carmona han estat clarament superiors durant els primers 20 minuts del xoc. Només s’havien jugat quatre minuts i Bateria ha foradat la porteria visitant sense que el porter pogués fer res per evitar-ho. Només treure de camp, el Llevant UD DM ha perdut la pilota i Lozano ha pogut fer el segon en una jugada d’oportunisme.

Ferrao no ha trigat a demostrar que és un ‘killer’ de l’àrea i la primera oportunitat que ha tingut l’ha materialitzat. L’avantatge blaugrana s’ha vist incrementat després que Kiko introduís de manera fortuïta la pilota a la seva porteria. En la següent jugada, però, Sena ha retallat distàncies. Encara no havia passat un minut, i Gabriel ha assistit a Ferrao per fer el segon en el seu compte particular.

Sense història

A la tornada dels vestidors, el Llevant UD DM ha sortit amb més força i decidit a retallar les diferències. Revert ho ha aconseguit després de tres minuts i mig de la segona part. El domini ha tornat al bàndol culer i Saad ha fet el sisè després de fer passar la pilota per sota les cames del porter. Bateria ha tornat a marcar a l’equador de la segona part, i Ferrao ha arrodonit el seu hat-trick particular quan quedaven set minuts. En la següent jugada atacant blaugrana, Gabriel ha empalmat una volea espectacular i ha deixat el marcador en el 9-2 definitiu.