Vermaelen, ADN Barça

Vermaelen, ADN Barça

El nou central del Barça ens explica les seves primeres sensacions al club.
En aquesta primera part de l’entrevista exclusiva que li hem fet a Thomas Vermaelen, el central s’ha mostrat molt feliç i honorat per haver fitxat per un club tan gran com el Barça. Ens comenta el jugador, que sent que pot jugar aquí perquè coneix l’estil de joc del Barça i en els equips on ha jugat, Ajax i Arsenal, el concepte de joc és molt semblant. Thomas diu que li agrada sortir amb la pilota jugada i contactar amb el mig del camp, cosa que encaixa perfectament amb la manera d’actuar d’un central del Barça. Això si, és conscient que la competitivitat serà molt alta, però es mostra confiat pel que ha comentat abans, coneix l’estil del Barça.
 

Quan al nivell físic, el belga ens ha dit que també és un jugador intens, ja que a la Premier els equips contacten molt més i que és una faceta que ha desenvolupat al llarg de la seva estança a Anglaterra.

De la seva adaptació al club diu que vol anar pas a pas, ja que vol aprendre bé la llengua, la cultura del club, conèixer als jugadors però espera encaixar ràpidament.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut