Recepció amb les penyes barcelonistes de Castelló

Recepció amb les penyes barcelonistes de Castelló

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, s’ha trobat amb la Federació de Penyes de Castelló amb motiu del Vila-real – Barça

Amb motiu del partit d’aquest diumenge entre el FC Barcelona i el Vila-real corresponent a la segona jornada de la Lliga 2014/15, s’ha dut a terme una recepció amb la Federació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de Castelló. El vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, s’ha trobat amb els representants de les penyes barcelonistes encapçalats per Ximo Grifol, President de la FPB de les Comarques de Castelló.

En el seu parlament, Cardoner ha destacat “el paper de les penyes sobre el terreny”, a més de “la importància que tenen les penyes” per a l’actual directiva del FC Barcelona. El vicepresident blaugrana, a més, ha reiterat que les penyes “tenen veu”. Cardoner també ha explicat als presents les conclusions del recent Congrés Mundial de Penyes, que es va celebrar fa tot just dues setmanes.

Entre d’altres coses, Cardoner ha recordat que les penyes estan representades a l’Assemblea de Compromisaris i tenen un pes real i orgànic, així com la importància del Síndic de Penyes. El vicepresident, finalment, ha conclòs que “hi ha un moviment penyístic que és real i que és un moviment social que té veu” i que “existeix voluntat d’escoltar les penyes”.

Les penyes presents

Per la seva banda, Ximo Grifol ha agraït l’acte i el recolzament del FC Barcelona a les penyes de la zona, així com la presència del vicepresident Cardoner. El vicepresident, per acabar, ha demanat al moviment penyístic que mantingui la unitat i la il·lusió dins del barcelonisme.

A l’acte hi han estat representades deu penyes de la zona de Castelló. Hi ha assistit:

· Gabriel Reguard, President de la PB El Templat i membre de la Junta Directiva de la FPB de les Comarques de Castelló.
· José Miguel Monlleó, President de la PB Vilavella i Membre de la Junta Directiva de la FPB de les Comarques de Castelló.
· David Casanova, President de la PB Benlloch i Membre de la Junta Directiva de la FPB de les Comarques de Castelló.
· Jorge Romero, President de la PB L’Alcora.
· Juan José Prades, President de la PB La Jana.
· Vicente Lleó, President de la PB de Castelló.
· Antonio López, President de la PB Onda.
· Membre de la PB Vila-Real.
· Florencio Medina, President de la PB Ribesalbes.
· Teodoro Segura, President de la PB Morella.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut