Tercer avió de FC Barcelona Desplaçaments a Manchester

Tercer avió de FC Barcelona Desplaçaments a Manchester

400 seguidors ja han omplert els dos primers avions, a un preu de 210 € per a cada soci

FC Barcelona Desplaçaments ja ha omplert dos avions de socis i penyistes per anar a Manchester el dimecres 10 d’abril, per assistir al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions que disputaran el Manchester United i el Barça a l’estadi d’Old Trafford.

El departament de viatges del Club ha venut fins avui un total de 481 desplaçaments a Manchester, i en els dos primers avions que s’han omplert es desplaçaran al voltant de 400 aficionats. Per aquest motiu, FC Barcelona Desplaçaments ha començat a vendre les places d’un tercer avió, que posa a disposició de tots aquells socis i penyistes que vulguin traslladar-se a Manchester amb les garanties que ofereix el servei del Club.

Aquells socis i penyistes que vulguin assistir al Man. United - Barça de la Lliga de Campions poden adquirir el seu desplaçament a través del següent enllaç al web de FC Barcelona Desplaçaments:

PROGRAMA I COMPRA

Per traslladar-se a Manchester, el servei de FC Barcelona Desplaçaments ofereix un programa de viatge d’un dia d’anada i tornada amb avió a un preu de 210 € per als socis, que sortirà el mateix dimecres al matí de l’aeroport de Barcelona i tornarà un cop finalitzat el partit. A aquest import cal afegir-hi el preu de l’entrada, que és de 118 €.

El programa del viatge inclou bitllet d’avió xàrter d’anada i tornada; desplaçaments entre aeroport-centre de Manchester-estadi-aeroport; assegurança de viatge; assistència durant el viatge per part de personal del Club; pack d’animació i punts per al pla de fidelització.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut