Mathieu, líder en recuperacions

Mathieu, líder en recuperacions

El central francès, que va sortir de titular, va recuperar set pilotes en els 60 minuts que va disputar, les mateixes que Jordi Alba Per segon partit consecutiu, el conjunt blaugrana va dominar la possessió de la pilota i va rematar cinc vegades per porta

A continuació repassem les dades que va deixar el partit disputat aquest dissabte contra el Niça a l'Allianz Riviera:

Jérémy Mathieu i Ivan Rakitic van debutar a Niça com a jugadors del FC Barcelona. El francès va disposar de 60 minuts i el croat de 45 en el seu primer partit amb la samarreta blaugrana.


Marc-André ter Stegen va ser l'únic jugador blaugrana que va disputar els 90 minuts.


El Barça va recuperar 51 pilotes en tot el partit, mentre que el Niça va recuperar quatre pilotes menys, 47.


El central francès del conjunt blaugrana, Jérémy Mathieu, i el lateral esquerrà Jordi Alba van ser els jugadors que més pilotes van recuperar en tot el partit, amb set cadascun.


L'equip de Luis Enrique va dominar la possessió de la pilota per segon partit consecutiu. Ho va fer amb un 62% davant del 38% que va tenir el Niça.


Els blaugranes van evitar que el conjunt francès tingués cap córner a favor. Tot el contrari que els jugadors blaugrana, que van disposar de vuit llançaments des de la cantonada.


Rafinha va tornar a jugar amb la samarreta blaugrana. No ho feia des de la final de la Copa Catalunya el 29 de maig de 2013, partit en el qual va disputar 66 minuts sortint com a titular. En competició oficial no ho feia des de l'últim partit de la fase de grups de la Champions 2012/2013, en què va sortir de titular contra el Benfica i va jugar 59 minuts.


Xavi va ser l'autor de l'únic gol blaugrana del partit. L'últim gol del migcampista blaugrana havia estat en la 26a jornada de Lliga davant l'Almeria, disputada el 2 de març del 2014.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut