Bartomeu:

Bartomeu: "Sabíem que tenia millors ofertes, però Luis Suárez va decidir venir al Barça"

El president desvetlla en una entrevista a la CNN que el Club va contactar amb l’uruguaià abans del Mundial i que Suárez va decidir jugar a l’equip blaugrana malgrat tenir ofertes econòmiques superiors

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha tractat l’actualitat blaugrana en una entrevista a la cadena nordamericana CNN, que s’emet en tres entregues. Entre els temes que s’han tractat al llarg de la conversa amb la periodista Amanda Davies, destaca el del fitxatge de Luis Suárez, un dels millor davanters del món, que en aquests moments compleix una sanció de la FIFA per l’incident amb l’italià Chiellini durant el Mundial de Brasil.

Bartomeu desvetlla que el Barça “va fer els primers contactes amb el jugador abans del Mundial, li vam dir que tenia l’edat adequada i l’experiència per fer el pas”. Segons el president, en el Barça “sabíem de fa molts anys que a Suárez li agrada el nostre club, que li agrada la nostra ciutat. Per tant, tot era perfecte i es va crear l’atmosfera adequada perquè Luis Suárez acceptés. Sabíem que tenia millors ofertes, però Suárez va decidir venir al Barça”.Sabíem de fa molts anys que a Suárez li agrada el nostre clubPreguntat sobre si l’incident del Mundial va fer replantejar el fitxatge, Bartomeu afirma que: “No, no ens va fer replantejar la decisió i així li vàrem dir després de l‘incident. Per a nosaltres va fer una cosa bona, que va ser acceptar que es va equivocar. Ell sap que es va equivocar, va demanar disculpes i això es molt important per a nosaltres”. Respecte a si el Club confia en la bona conducta de Suárez, Bartomeu va respondre: “Aquesta és una pregunta per a ell, però nosaltres estem molt confiats i ell ha de veure que el club li esta donant una oportunitat”.Messi representa més que els gols i els títols. El valor de Messi per al Barça es il·limitat. És un dels nostresEn la primera entrega de l’entrevista, Pep Guardiola va ser protagonista. El president Bartomeu va elogiar la seva figura: “He après molt del Pep Guardiola. És un geni”. Quant a la possibilitat de que en el futur l’actual tècnic del Bayern pugui tornar al Barça, el president afirma que n’està segur de que ho farà: “La gent que és del Barça i que porta el Barça al cor, torna i ajuda al Club. Veig molta gent que en el futur estarà en el Barça. Després del 2022 molts dels jugadors que ara estan, o d’altres que estan en altres equips, tornaran al Barça com a entrenadors, director esportius, president..perquè al cap i a la fi som com una família”.

El significat de Messi

Leo Messi també te un pes important durant l’entrevista, en l’entrega que la cadena CNN te previst emetre dimecres. “Messi representa més que els gols i els títols, representa l’esperit d’un jugador jove, que arriba a la Masia, al nostre futbol base i creix al club. El valor de Messi per al Barça es il·limitat. Va venir al nostre club quan tenia 13 anys, acaba de fer 27. És un dels nostres”.

Sobre el cas Neymar, Bartomeu es mostra convençut que “la veritat beneficiarà al Barça”.

[[BOTOVERMELL::VÍDEO++ENTREVISTA A LA CNN::http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/sports/2014/08/05/ws-davies-bartomeu-barcelona-intv.cnn.html::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut