S’incorporen Messi, Mascherano, Alves i Neymar

S’incorporen Messi, Mascherano, Alves i Neymar

Els quatre mundialistes han tornat a la feina després de les vacances d’estiu

Messi, Mascherano, que van jugar la final del Mundial del Brasil, Alves, que va disputar el tercer i el quart lloc, i Neymar, que va jugar els quarts, s’han incorporat aquest dimarts al matí als entrenaments amb el primer equip.

El Barça de Luis Enrique va arrencar el 14 de juliol els entrenaments sense els internacionals i durant les últimes setmanes els jugadors que van disputar el Mundial s’hi han anat incorporant progressivament. Amb Neymar, Messi, Mascherano i Alves, Luis Enrique ja disposa de bona part de la plantilla per preparar la temporada 2014/15.

En la sessió preparatòria d’aquest matí Xavi i Mathieu han fet treball específic, mentre que Neymar Jr ha fet recuperació de la lesió que es va fer als quarts de final del Mundial davant Colòmbia, en què va patir una ruptura de l’apòfisi transversa L3 esquerra després de rebre un fort cop de Zúniga.

Els quatre jugadors que s’han incorporat aquest dimarts s’entrenaran a la Ciutat Esportiva, mentre que la resta de futbolistes tindran la tarda lliure.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D’ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut