SSC Nàpols – FC Barcelona: Amistós de Champions

SSC Nàpols – FC Barcelona: Amistós de Champions

Xavi, Mathieu i Patric, del Barça B, es perdran el tercer amistós de pretemporada per precaució

Nàpols i Barça afronten aquest dimecres, a Ginebra (Suïssa), un dels amistosos més atractius de tot l’estiu. Els homes de Luis Enrique es troben immersos en la fase amb més compromisos de la pretemporada. Després d’empatar a Niça fa quatre dies (1-1), els blaugranes s’enfronten al tercer classificat de la Serie A i vigent campió de la ‘Coppa’ italiana únicament 72 hores abans d’un nou amistós a Hèlsinki contra l’equip de la capital finesa.

22 convocats

El tècnic culer compta amb un total de 22 jugadors per al matx. Només els quatre jugadors incorporats dimarts (Alves, Neymar Jr, Mascherano i Messi) i tres futbolistes més (Xavi, Mathieu i Patric) s’han quedat a Barcelona. Xavi es perd el duel per una petita sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra; Mathieu, per unes molèsties als isquiotibials de la cuixa esquerra, i Patric, per una altra sobrecàrrega al bessó intern de la cama dreta. D’aquesta manera, s’han desplaçat 14 futbolistes del primer equip i 8 més del Barça B.

Com és habitual, s’espera que Luis Enrique torni a alinear dos onzes completament diferents en cada meitat. Només un dels porters, Masip o Bravo (que podria debutar), jugaran els 90 minuts, tal com va avançar l’entrenador blaugrana. Ter Stegen ja va disputar el matx sencer a Niça.

Preparant-se per al play-off

El rival del Barça, el Nàpols, viurà el seu quart test de pretemporada. Es troba en plena preparació per al play-off de Champions, que tindrà lloc d’aquí a dues setmanes. Rafa Benítez, doncs, tornarà a provar algunes de les seves cares noves, com Koulibaly o Michu, mentre que el tècnic espanyol no ha descartat que l’argentí Higuaín pugui gaudir d’alguns minuts per primer cop aquesta pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut