Luis Enrique i Messi: 11 anys després

Luis Enrique i Messi: 11 anys després

El tècnic i el ‘10’ tornen a estar junts després d’haver-ho fet la temporada 2003/04, llavors tots dos com a jugadors

Era la temporada 2003/04 i un jove futbolista del Barça B era convocat per a un amistós a Do Dragao pel llavors tècnic Frank Rijkaard. El jove es deia Leo Messi i estava cridat a ser un dels jugadors del futbol base amb més opcions de triomfar al primer equip. En aquell partit va coincidir amb tot un veterà com Luis Enrique, que vivia la seva última temporada com a blaugrana. De fet, tots dos van trenar una jugada que va estar a punt d’acabar en gol.

Després del partit, Messi explicava l’experiència a Barça TV i destacava l’ajuda que havia arribat dels més veterans, entre els quals es trobava l’ara tècnic blaugrana: “Tots els jugadors ens han ajudat a integrar-nos, però sobretot els més veterans, com Luis Enrique, Xavi o Gabri. Ells ens van ajudar molt als quatre joves.”

Nous rols

Dimarts, 11 anys després, tots dos es retroben, però ara ja no com a jove promesa i capità blaugrana. Els seus rols són ara el de millor jugador del món i el de tècnic del primer equip del FC Barcelona. En aquest temps, el camp d’entrenament ha passat de la Masia a la Ciutat Esportiva i només dos jugadors, Xavi i Iniesta, hauran estat testimonis de les dues trobades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut