Acord per a la incorporació de Thomas Vermaelen

Acord per a la incorporació de Thomas Vermaelen

El FC Barcelona i l’Arsenal FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador belga, que signarà per a les pròximes cinc temporades Es tracta d’un defensa central de 28 anys que ha estat capità de l’Ajax i de l’Arsenal

El FC Barcelona i l’Arsenal FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador belga Thomas Vermaelen. El jugador firmarà contracte pel conjunt blaugrana per a les pròximes cinc temporades.

El defensa belga ha jugat les últimes cinc temporades al conjunt ‘gunner’, però es va formar a l’Ajax d’Amsterdam i va jugar una temporada cedit al RKC Waalwijk.

Lideratge i presència física

Thomas Vermaelen es caracteritza per les seves dots de lideratge, com demostra el fet que ha estat capità tant de l’Ajax com de l’Arsenal. És un central amb presència física però també amb visió de joc i bona sortida de pilota. El belga va debutar professionalment molt jove –amb només 19 anys- amb l’Ajax d’Amsterdam i abans de marxar a la Premier League va guanyar diversos títols amb el conjunt holandès.

En la seva primera temporada a l’Arsenal va ser inclòs en l’onze ideal de la Premier League, i a més es va destapar com un bon rematador de cap en les jugades d’estratègia. Amb el combinat nacional de Bèlgica ha disputat 46 partits des del seu debut l’any 2006, i va participar aquest estiu en el Mundial del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut