Litmanen: “Al Barça hi són els millors del món, Messi i Neymar”

Litmanen: “Al Barça hi són els millors del món, Messi i Neymar”

L’exjugador blaugrana assegura que cal temps “per veure com funciona” el nou Barça 2014/15 Recorda la seva etapa com a culer d’una manera molt especial: “És un Club fantàstic”

Coincidint amb la visita del FC Barcelona a Finlàndia Barça TV i fcbarcelona.cat han entrevistat l’exblaugrana Jari Litmanen a l’hotel Kämp, en què s’ha allotjat el primer equip durant la seva estada a Hèlsinki. El millor futbolista de la història finesa ha reconegut que “el Barça sempre té un gran equip, hi són els millors del món, Messi i Neymar”. En aquest sentit, ha senyalat que cal temps “per veure com funciona” el nou Barça 2014/15, ple de canvis després dels adéus de Valdés, Puyol, Cesc o Alexis, entre d’altres.Luis Enrique era un jugador amb molta passió i Xavi tenia molt talentEn aquest Barça hi són dues persones que van coincidir amb Litmanen durant la seva estada al Barça entre 1999 i 2001. Són Luis Enrique i Xavi Hernández, entrenador i capità. “Quan jugàvem junts Luis Enrique era a la selecció i Xavi a la sub-21. Luis Enrique era un jugador amb molta passió, un gran jugador. I Xavi tenia molt talent. Ha estat 15 anys al Barça i és dels millors jugadors del Club”, ha assegurat.

Sobre els seus records com a blaugrana, ha declarat: “Era l’any del centenari i va ser molt especial. És un Club fantàstic, però vaig patir moltes lesions i només vaig ser durant una etapa curta allà”.Vaig patir moltes lesions i només vaig ser durant una etapa curta al BarçaPer acabar, Litmanen ha assegurat que la visita a Hèlsinki “és molt important per a Finlàndia i per a Hèlsinki. El Barça és dels equips millors i més grans del món. La gent és molt feliç i hem vist molta gent esperant l’equip. Jo també sóc feliç de veure el Barça aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut