Una setmana sense amistosos

Una setmana sense amistosos

Els blaugranes tindran tres dies de doble sessió de treball i tres amb una única sessió matinal Serà la primera setmana en què Luis Enrique podrà comptar amb la plantilla al complet

La Ciutat Esportiva acollirà des de dilluns una nova setmana de preparació de cara a l'inici de temporada i l'única de la pretemporada en la qual el conjunt blaugrana no disputarà cap partit amistós. Els jugadors tindran 6 dies d'entrenament i una jornada lliure després d'una setmana marcada pels dos amistosos disputats davant Nàpols i Hèlsinki.

Luis Enrique ja podrà comptar aquesta setmana completa amb tots els jugadors després de la tornada dels últims internacionals dimarts passat. Podrà preparar, així, el Trofeu Joan Gamper del dia 18 i l'inici de Lliga amb Messi, Mascherano, Neymar Jr i Alves, que no van estar presents en la derrota davant el Nàpols i en el partit disputat a Hèlsinki dissabte passat.

Els homes de Luis Enrique s'exercitaran tres dies en doble sessió -dilluns, dimecres i divendres-, i tres jornades amb una única sessió matinal -dimarts, dijous i diumenge. Es mantenen els mateixos horaris que en les setmanes anteriors amb els entrenaments matinals programats per a les 9.30 hores i amb els de la tarda, per a les 18.30 hores. A més, els futbolistes del primer equip comptaran amb una jornada de descans dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut