L'FCBotiga Megastore del Camp Nou ofereix promocions exclusives durant el mes d'agost

L'FCBotiga Megastore del Camp Nou ofereix promocions exclusives durant el mes d'agost

La millor botiga del Barça del món compta amb més de 2.000 metres quadrats d'experiència blaugrana, un taller d'estampació, un 'social wall', productes tècnics exclusius i molt més!

L'FCBotiga Megastore del Camp Nou està de celebració. Amb la presentació oficial de l'equip al Gamper i l'arribada de la nova temporada de Lliga, la botiga ha volgut oferir a tots els seguidors del Barça, i durant tot el mes d'agost, promocions exclusives, a més de poder gaudir d'una experiència única a la millor botiga del Barça del món.

La botiga del Barça per excel·lència ofereix al visitant més de 2.000 metres quadrats d'experiència blaugrana repartits en tres plantes, amb producte tècnic únic i col·leccions exclusives de roba, calçat i accessoris del FC Barcelona i Nike Football disponibles només a la Megastore del Camp Nou. A més, compta amb una espectacular pantalla de LEDs de 16 metres de llargada.

Però encara hi ha més: la FCBotiga Megastore és un exemple d'innovació tecnològica en proporcionar un servei de pantalles tàctils repartides en totes les plantes on els visitants podran personalitzar la seva samarreta al Taller d'Estampació, un servei més ràpid i còmode. També s'ofereix el servei “Fes-t'ho Barça”, amb el qual el client podrà escollir qualsevol producte Nike de la botiga i personalitzar-lo amb la identitat blaugrana.

En definitiva, una botiga creada a mida per al seguidor blaugrana i on ara podrà viure una experiència més Barça que mai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut