Thomas Vermaelen: “Espero encaixar ràpidament”

Thomas Vermaelen: “Espero encaixar ràpidament”

El belga concedeix la primera entrevista a fcbarcelona.cat i Barça TV i assegura que vol “assentar-se i adaptar-se” a Club i ciutat com abans millor

Thomas Vermaelen és la novena cara nova del Barça 2014/15. En la seva primera entrevista com a culer, concedida a fcbarcelona.cat i Barça TV, assegura: “Ara m’he d’assentar i adaptar-me, intentar aprendre l’idioma i també conèixer l’entrenador i la resta de jugadors”. En aquest sentit, afirma: “Espero encaixar ràpidament”.La gent parla molt bé de la ciutat i estic ansiós de poder conèixer-la jo mateixEl nou ‘23’ blaugrana explica que té bones referències de la ciutat de Barcelona. “Necessito conèixer millor la ciutat. Pel que he sentit, la gent parla molt bé de la ciutat i estic ansiós de poder conèixer-la jo mateix”, manifesta.

El belga es desfà en elogis cap a un dels jugadors que ve a substituir a la defensa, l’excapità Carles Puyol: “Ell ha estat un increïble jugador del Barça. És una llegenda del Barça. Era un jugador amb molta passió. Jo intentaré donar el màxim”. Puyol ha estat un increïble jugador del Barça. És una llegenda del BarçaEl defensa blaugrana també confessa que més d’una vegada l’han confós amb l’actor britànic Jude Law. “Molta gent diu que m’hi assemblo”, reconeix entre rialles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut