Una Festa del Gamper plena d’activitats

Del 16 al 18 d’agost, els aficionats del Barça podran gaudir d’unes jornades úniques, amb activitats lúdiques als exteriors del Camp Nou

Tot està preparat ja per donar el tret de sortida a la Festa del Gamper d’aquest 2014. Un any més, els més menuts de la casa, acompanyats de les seves famílies, podran tornar a gaudir d’una sèrie d’activitats lúdiques als exteriors del Camp Nou, obertes a tot el públic que vulgui passar una jornada familiar que potenciï els llaços d’unió entre l’afició i el FC Barcelona.

I és que, aquest any, i coincidint amb la XXXVII Trobada Mundial de Penyes, aquesta jornada commemorativa prèvia al 49è Trofeu Joan Gamper començarà uns dies abans. Durant els dies 16, 17 i 18 d’agost estaran obertes les activitats, els tallers i els espectacles de la zona de l’Auditori 1899. A més, el 18 d’agost, el mateix dia del partit, també s’ampliaran a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou. Aquest dia, tots els accessos per entrar a les instal·lacions del Club s’obriran a les 10 del matí.

Així doncs, aquestes són algunes de les activitats programades:

Zona Auditori 1899 (del 16 al 18 d’agost)

  • Futbol Coca-cola: Camp de futbol de mides reduïdes on els nens i nenes hi podran jugar.
  • Taller de tatuatges: Per fer-se un tatuatge amb l’escut del teu club allà on més t’agradi.
  • Sumo futbol: Quatre lluitadors de sumo, dins d’una pilota gegant cada un i amb casc de protecció, juguen sobre un camp de futbol amb l’objectiu de fer entrar el contrari dins la porteria.
  • Futbolins: Per poder jugar-hi amb amics en una zona d’ombra.
  • Jumping: Consisteix en elevar-se fins a una altura considerable, utilitzant uns llits elàstics combinats amb unes gomes que permeten enlairar-se amb total seguretat.
  • Actuacions i concerts: L’humorista Pep Plaza i el grup d’havaneres Mar i Vent pujaran a l’escenari la nit del 17. El dilluns 18 s’hi faran les actuacions del concert d’Estrella Damm, amb Band The Marxa (15.15 hores i 16.45 hores) la Senyoreta Descalça (15.45 hores i 17.15 hores) i Oques Grasses (16.15 hores i 18.00 hores).

Esplanada de Tribuna del Camp Nou (18 d’agost)

  • Futbol refrescant: Dins d’un camp de futbol inflable, cobert amb uns 30 cm d’aigua, dos equips d’entre 3 a 5 persones s’enfrontaran en un partidet de futbol molt peculiar.
  • Pegamosques: Qui pugi en aquest inflable es quedarà atrapat, enganxat com una mosca a una teranyina.
  • Porter inflable: Zona amb porteria inflable i amb matalàs a terra per practicar de forma segura i lúdica les accions del porter de futbol.
  • Futbol-tennis: Per jugar amb els amics i practicar el futbol-tennis.
  • Zorball: Els nens i les nenes es posaran dins d’una gran pilota inflable i la faran girar fins arribar a marcar un gol.

Cal recordar que, a partir de les 18.30 hores, ja s’obriran les portes de l’Estadi. Cap a les 19.30 hores es farà la presentació de la plantilla del nou Barça de Luis Enrique, en la que serà la primera possibilitat de veure l’equip de la temporada 2014-15 en directe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut