La roda de premsa de Mascherano, en deu frases

La roda de premsa de Mascherano, en deu frases

“Quan es comença una temporada nova les il·lusions es renoven”, ha dit el jugador davant els mitjans de comunicació “L’obligació és lluitar per totes les competicions i arribar al més lluny possible”, ha reconegut

Javier Mascherano ha comparegut aquest dimecres al migdia a la sala de premsa Ricard Maxenchs, on ha fet balanç d’aquestes primeres setmanes de preparació del Barça de Luis Enrique. A continuació, un resum del més destacat de la roda de premsa de l’argentí:

  1. “Quan comença una temporada nova les il·lusions es renoven. El Club ha fet un esforç molt gran i ha portat molts jugadors perquè l’equip sigui més fort”.
  2. “En aquesta carrera a un li toca passar per moments bonics i durs, com és la final del Mundial. Això em quedarà sempre al cap però la vida continua. Però a la vida has de buscar noves metes i il·lusions. Si estàs en un gran club com aquest un no pot quedar-se amb el que va passar”.
  3. “La sanció de la FIFA és un tema delicat per donar-ne l’opinió. Però en l'aspecte personal sé que el Club ha treballat i cuidat molt bé els nois de la Masia”.
  4. “És reconfortant que els entrenadors parlin bé de tu. He de demostrar als entrenaments el que Luis Enrique creu de mi perquè no canviï la seva opinió”.
  5. “A finals de la temporada passada vaig fer saber al Club que si creien que no estava a l’altura que no tenia cap problema de sortir. El Club va creure que encara puc aportar coses a l’equip”.
  6. “La nostra obligació és lluitar per totes les competicions i arribar al més lluny possible”.
  7. “Veig molt bé el Messi, amb les mateixes ganes i les il·lusiones que tenim tots de començar una nova temporada. Han estat injustes les crítiques que ha rebut. És una llàstima que es critiqui qui rep un premi i no qui l’atorga”.
  8. “Martino ha estat un entrenador honest, que coneix el món del futbol. I espero que amb la selecció argentina pugui seguir en aquesta línia, òbviament amb matisos”.
  9. “Veig molt bé Luis Suárez. És un jugador que sempre m’ha agradat, sobretot per la manera com viu el futbol. Em sento identificat amb ell per com juga aquest esport”.
  10. “Hi ha molts jugadors del filial amb un gran futur. Depèn d’ells si saben tenir paciència i fortalesa”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut