Els aficionats indonesis del Barça poden veure un entrenament de l’equip

Els aficionats indonesis del Barça poden veure un entrenament de l’equip

Els aficionats s’ho passen d’allò més bé veient l’entrenament Els jugadors s’han fet fotos i han signat autògrafs a tothom

Els homes de Marc Carmona han tingut una sessió doble d’entrenament aquest dijous al Tennis Indoor Stadium, el pavelló on es jugaran tots els partits de la gira dels catalans per Indonèsia. Però la sessió de la tarda ha estat un pèl diferent de l’habitual. El tècnic i els seus ajudants han fet un entrenament com tenien programat amb els seus jugadors, però els aficionats blaugrana d’Indonèsia han pogut gaudir-ne en directe.

Uns aficionats afortunats

Uns cinquanta aficionats han pogut observar en primera persona des de les grades del pavelló com el Barça preparava el primer partit de la gira, que divendres els enfrontarà al Felda FC de Malàisia. I han xalat d’allò més. Cada gol que els jugadors feien en els diferents exercicis preparats per l’equip tècnic blaugrana ha estat corejat com si es tractés d’una final de la UEFA Futsal Cup. Fins i tot els jugadors culers s’han sorprès de la passió dels aficionats en un entrenament. No han faltat crits d’animació ni l’himne del Barça.

Fotos i autògrafs

Un cop ha acabat l’entrenament, tots els aficionats que s’havien aplegat al pavelló han pogut baixar a la pista a conèixer els seus ídols de més a prop. Tots ells han signat autògrafs i s’han fet fotos i fins i tot algun dels aficionats ha pogut fer uns tocs de pilota amb els jugadors del Barça de futbol sala.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut