El Barça és rebut a l’aeroport de Jakarta per la Penya IndoBarça

El Barça és rebut a l’aeroport de Jakarta per la Penya IndoBarça

L’expedició culer és rebuda a l’aeroport per aficionats blaugrana

Només sortir de l’aeroport de Jakarta, una cinquantena d’aficionats blaugrana han rebut el FC Barcelona amb crits d’ànim i cantant l’himne del Club. La penya portava una bandera amb les cares dels jugadors culers i del tècnic Marc Carmona.

Recepció a l’hotel de concentració

L’equip s’ha desplaçat a l’hotel i, tot just després de dutxar-se i poder-se canviar, ha tornat a rebre l’estima i la calor dels aficionats culers indonesis. A banda dels aficionats que havien anat a rebre els jugadors a l’aeroport, una trentena més s’ha apropat fins a l’hotel de concentració barcelonista a Jakarta per conèixer de més a prop els homes de Marc Carmona.

L’himne del Barça, molt present

Els jugadors han anat saludant els aficionats blaugrana i han aprofitat per fer-se fotos amb tots ells. L’himne del Barça ha estat el més corejat per tots, però altres crits d’ànim que l’equip està acostumat a sentir al Palau Blaugrana també han estat cantats.

Després d’una foto de família, l’equip s’ha retirat a sopar i a descansar, ja que dijous l’agenda del Barça de futbol sala està molt atapeïda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut