Vermaelen i Pedro, treball de camp al marge

Vermaelen i Pedro, treball de camp al marge

El belga ha pogut treballar per primer vegada sobre la gespa mentre el canari segueix recuperant-se de la gastroenteritis Un total de 25 futbolistes s’han exercitat sobre la gespa de la Ciutat Esportiva en una sessió en la qual no ha participat Neymar

Aquest divendres, Thomas Vermaelen ha començat a fer treball específic de camp al marge del grup. És la primera vegada que el jugador belga ha pogut fer-ho durant el procés de recuperació de la seva lesió als isquiotibials de la cama dreta en el que es troba. També hi era Pedro, que s’està recuperant d’una gastroenteritis que el fa ser dubte per al proper partit. Ter Stegen, per la seva banda, també ha continuat fent treball de recuperació.

D’altra banda, la resta de jugadors continuen preparant el partit d’aquest diumenge contra l’Elx al Camp Nou (21 hores). En aquest entrenament hi han participat un total de 25 jugadors, entre els quals n'hi havia quatre del Barça B: Munir, Sandro, Samper i Adama.

Pel que fa a Adriano Correia, el jugador brasiler ha completat una part de l’entrenament amb el grup. Qui no hi ha pogut participar és Neymar Jr, que té un esquinç de grau 1 a la sindesmosi del turmell esquerre.

El pròxim entrenament del primer equip serà dissabte a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Posteriorment Luis Enrique Martínez parlarà en roda de premsa.

 [[BOTOVERMELL::COMPRA++EL KIT D’ENTRENAMENT DEL FC BARCELONA::http://store.nike.com/es/es_es/pw/entrenamiento-fcb/1z13suhZd6m?CP=EUNS_BARCANEW_TRAINING ::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut