FC Barcelona – Elx CF: La Lliga, en marxa

FC Barcelona – Elx CF: La Lliga, en marxa

Aquesta nit, contra l'Elx, podrien debutar en partit oficial Bravo, Masip, Mathieu, Rakitic, Munir i Sandro

99 dies després de tancar una Lliga que es va escapar per un únic gol el FC Barcelona arrenca aquest diumenge una competició plena de reptes i il·lusions. Ho fa al Camp Nou contra l’Elx, precisament un dels protagonistes de l’emocionant tram final de la temporada passada. Durant aquests tres mesos, però, han canviat moltes coses. Han arribat Luis Enrique i fins a vuit cares noves (Masip, Ter Stegen, Bravo, Mathieu, Vermaelen, Rafinha, Rakitic i Suárez), que han dotat l’equip d’un esperit renovat, sense perdre l’essència que l’ha dut a l’excel·lència durant l’últim lustre.

Sis possibles debutants

Tot i les vuit novetats, el d'aquesta nit al Camp Nou serà el primer partit oficial com a blaugranes només per a un màxim de quatre d'aquests jugadors. Cal recordar que Ter Stegen i Vermaelen continuen lesionats, Suárez, sancionat, i que només Bravo o Masip podran participar sota pals en la que és una de les principals incògnites del primer onze de Luis Enrique. Tot i que el tècnic comptava amb ell, tampoc estarà aquesta nit a l'Estadi Neymar Jr, que continua de baixa per l'esquinç de grau 1 que es va fer divendres al turmell esquerre. Sí que forma part dels 18 convocats Pedro, que ha rebut l'alta mèdica aquest diumenge. La inclusió a la llista dels jugadors del Barça B Sandro i Munir augmenta a sis la llista de possibles debutants.

L’Elx, un equip renovat

L’estrena a la Lliga serà contra un equip que, com el Barça, ha patit força canvis a la seva plantilla. Tot i continuar comptant amb el mateix tècnic, Fran Escribà, els alacantins han hagut de fer front a les baixes de jugadors importants com Carles Gil, Boakye, Javi Márquez i Botía, i s’han reforçat amb jugadors que coneixen la Lliga, com Adrián (Rayo) i Mosquera (Getafe), i d’altres que debutaran a la competició, com ara Jonathas (Latina), Pasalic (Hajduk Split) i Faycal (Caen).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut