Pedro, alta; Neymar, baixa per al partit amb l'Elx

Pedro, alta; Neymar, baixa per al partit amb l'Elx

Tot i la bona evolució de l’esquinç de grau 1 a la sindesmosi del turmell esquerre, el brasiler és baixa per al partit d’aquesta nit Pedro rep l’alta i entra a la convocatòria, així com Sandro i Munir, futbolistes del Barça B

Neymar Jr no jugarà contra l’Elx. Tot i la bona evolució de l’esquinç de grau 1 a la sindesmosi del turmell esquerre, el brasiler és baixa per al partit d’aquesta nit. D’aquesta manera, s’afegeix a les absències ja conegudes per lesió de Ter Stegen, Vermaelen i Adriano i per sanció de Piqué i Luis Suárez. Song ha quedat fora per decisió tècnica, mentre que Pedro ha rebut l’alta mèdica aquest diumenge i forma part de la llista de 18 convocats.

També són en aquesta llista definitiva els jugadors del Barça B Sandro i Munir, mentre que Samper finalment n'ha quedat fora.

La llista completa, doncs, la formen els jugadors següents: Bravo, Masip, Montoya, Bartra, Alves, Mathieu, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Rakitic, Sergi Roberto, Rafinha, Pedro, Munir, Messi i Sandro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut