El debut somniat de Munir

El debut somniat de Munir

El jugador del planter ha debutat en partit oficial amb el primer equip amb 18 anys i marcant un gol En acabar ha afirmat que l’experiència ha estat “un somni”

La principal novetat del primer onze oficial de Luis Enrique ha estat la presència de Munir el Haddadi. El jugador del planter ha tingut el debut somniat. El primer avís l’ha fet al minut 22 amb un xut sec al travesser, però ja ha donat mostres del seu talent en altres jugades i desmarcades.

La segona part del partit ha començat de manera immillorable tant per a ell com per al Barça. En la primera pilota que tocava ha definit amb un gran talent i amb l’exterior una passada picada de Rakitic. El canvi al minut 66 ha estat tot un premi per rebre l’ovació de tot l’Estadi, que ha valorat la seva actuació.

"Seguiré treballant per tenir minuts”

En acabar el partit un Munir exultant ha estat molt clar: “És un orgull marcar al Camp Nou amb Messi i tots aquests jugadors, estic molt content. És un somni jugar amb ells”. Ha afirmat que Luis Enrique li ha dit que “segueixi així”, i ell ho té molt clar: “Seguiré treballant per tenir minuts. Luis Enrique ens demana treball, treball i millorar cada dia més. És un gran entrenador.”

El ‘31’ del Barça, que ha revelat que aquesta nit no ha dormit només pel fet d’anar convocat, ha explicat que la jugada del seu gol ha vingut a conseqüència de “desmarcades constants” i, com ha estat el cas, “a vegades hi arribes”. I amb la mateixa senzillesa amb què ha definit sobre el camp ha afirmat: “He vist el porter avançat i he picat la pilota”.

Pitxitxi de la pretemporada

El paper de Munir el Haddadi ja va ser molt destacat a la pretemporada, i de fet es va convertir en el màxim golejador amb quatre gols. En el partit a Hèlsinki van arribar els dos primers i ho va arrodonir a l’Estadi amb dos gols més al trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut