Del Bosque convoca cinc blaugranes

Del Bosque convoca cinc blaugranes

Els seleccionats són Iniesta, Busquest, Jordi Alba, Pedro i Bartra, que pot debutar en partit oficial amb la selecció espanyola Munir i Sergi Roberto, conovocats per la sub-21

Vicente del Bosque ha anunciat en roda de premsa els 22 jugadors convocats per jugar els propers dos partits de la selecció espanyola: un amistós contra França i el primer partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 contra Macedònia. "És una llista de present, però també mirant a dos anys vista", ha advertit el seleccionador, que aposta pel talent jove així com per jugadors consolidats a l'estructura de l'equip. Entre els convocats hi ha fins a cinc jugadors del FC Barcelona: els ja habituals Iniesta, Sergio, Jordi Alba, Pedro i la novetat de Marc Bartra, que pot debutar en partit oficial amb el combinat absolut espanyol.

A part dels convocats per la selecció espanyola, altres jugadors del club han estat cridats per les seves seleccions. Neymar Jr -Brasil-; Mascherano i Messi, per Argentina; el porter Claudio Bravo -Xile-; i Rakitic, per Croàcia. I Rafinha, que jugarà amb el combinat olímpic brasiler.

Celades crida dos blaugranes per a la sub-21

L'exbarcelonista Albert Celades, que va integrar la famosa 'Quinta del Mini' als 90, debuta com a seleccionador espanyol sub-21. El nou seleccionador del segon equip vermell ha cridat a dos jugadors del Barça: Sergi Roberto i Munir. El bon paper del davanter madrileny del primer equip a la pretemporada i a l'inici de la Lliga, en què va marcar un dels gols del triomf contra l'Elx, no ha passat desapercebut per al nou seleccionador. "Valorem moltíssim Munir. Ja el vam tenir a la Sub-19 i continuem comptant amb ell", ha recordat Celades.
Entre la llista de convocats també hi figuren dos jugadors del planter que enguany juguen cedits a les files del Sevilla CF, Deulofeu i Denis Suárez, que també estan sent protagonistes al seu equip en els primers compassos de la temporada.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut