El primer dia de feina de Satoransky

El primer dia de feina de Satoransky

El base txec ja ha conegut els seus companys a pista Físicament està molt fort després de la disputa del PreEuropeu Ha destacat pel seu gran desplegament físic

Tenia ganes de donar el gran salt a un dels equips més grans d’Europa i aquest estiu ho ha fet. Després de cinc temporades a Sevilla, de les que guarda records immillorables, el Barça és la seva nova casa. Aquest dilluns ha completat el seu primer dia a les ordres de Xavi Pascual i Tomas Satoransky, tot i que ha suat de valent, estava molt content: “La veritat és que les sensacions son molt bones. Hem treballat força bé i m’agrada que estiguem tots junts aquí a Andorra perquè així és més fàcil.”

Rodejat de balcànics

Satoransky només té 22 anys, però ja parla com un veterà que porta un grapat de temporades al màxim nivell. El base txec, però, agraeix el fet de tenir molts companys joves aquests dies al seu costat: “Tot i que no he tingut gaire temps, el cert és que ja hi havia força jugadors que coneixia d’haver-m’hi enfrontat, però el que m’ha sorprès força i alhora m’ha agradat és que hi ha força joves i força balcànics.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut