Eusebio: “Cada vegada estem millor”

Eusebio: “Cada vegada estem millor”

Eusebio ha atès els mitjans de comunicació aquest divendres abans de rebre el Reial Saragossa diumenge (19 hores, Esport 3) al Miniestadi L’equip té moltes baixes pels jugadors que estan concentrats amb les seves seleccions, a més dels quatre lesionats

El Barça B afronta el partit de diumenge amb ganes de sumar la segona victòria consecutiva al Miniestadi i tenir així sis punts de nou possibles en aquest inici de Lliga. Eusebio Sacristán, que ha atès els mitjans informatius abans de l’entrenament d’aquest divendres, afirma: “Cada vegada ens anem trobant millor, els jugadors estan treballant molt bé, amb molt bona mentalitat”.

Nou baixes per a diumenge

Tot i que les sensacions són bones, el filial compta nou baixes per al partit d’aquest diumenge. Ondoa i Macky estan amb la selecció camerunesa; Halilovic, amb Croàcia; Edgar Ié, amb la sub-21 de Portugal, i Munir, amb la sub-21 espanyola. A més, Juste i Godswill continuen recuperant-se de les seves lesions, com també Babunski, que pateix una sobrecàrrega als isquiotibials que el tindrà entre una setmana i deu dies de baixa, i Kaptoum, que ja està fent treball de camp. Aquest dissabte l’equip farà l’últim entrenament previ i hi haurà la convocatòria de cara al partit de diumenge (19 hores, Esport 3) al Miniestadi.

El Saragossa, un històric

El tècnic Eusebio Sacristán s’ha referit al rival d’aquest diumenge com “un equip històric”, i ha afirmat que “és un partit molt difícil, però tenen molts jugadors nous que s’han incorporat a última hora”. Preguntat sobre el tancament del mercat de fitxatges, el tècnic de La Seca ha assegurat: “Estem molt contents amb la plantilla que tenim”. L’entrenador del filial també ha comentat la posició de Grimaldo com a interior en els últims partits: “És bo per a nosaltres que hi hagi jugadors que puguin jugar en diverses posicions, com Grimaldo d’interior; a més, Lucas té un gran rendiment al lateral”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut