Sandro disputa un quart d’hora en l’empat de la Sub 21 (1-1)

El davanter del Barça B ha entrat en l’últim quart d’hora de partit, mentre que Denis Suárez ha disputat els noranta minuts El gol de Sarabia al 48’ ha estat respost per Gregoritsch en el minut 95 evitant el triomf d’Espanya a Puertollano

Sandro Ramírez, davanter del Barça B i que ja ha debutat amb el primer equip amb gol, ha disputat l’últim quart d’hora de partit en l’empat d’Espanya Sub 21 contra Àustria en un partit classificatori per a l’Europeu de la categoria. Els homes d’Albert Celades, exjugador del Club, no han pogut superar l’equip austríac, que ha empatat el partit al minut 95.

Espanya ha estat superior en el global del partit i des del primer minut Pablo Sarabia i Darder han avisat el porter Stankovic. Sense que arribés el gol el domini era total i als austríacs la pilota els durava ben poc. Abans del descans, al 39’, Gayà, no ha arribat a l’esfèrica després d’una bona jugada entre Ayoze i Sarabia. Amb el 0-0 s’ha arribat al descans.

En la segona part, al 48’, Sarabia ha trobat el premi fent l’1-0 després d’una bona centrada Denis Suárez que ha rebutjat defectuosament la defensa. Ha estat l'únic gol de la Sub 21. Els de Celades, que n’han pogut fer més i controlar el partit, han deixat vius fins al final a Àustria, que en l’últim quart d’hora de partit ha anat a per totes. En el minut 77, Sandro Ramírez, ha sortit al terreny de joc i ha vist com al 95’, després d’un refús del porter Kepa, Gregoritsch ha fet l’1-1 definitiu.