Barça – Al Sadd: Final sorpresa de la Super Globe

Els qatarians de l’Al Sadd derroten el Flensburg i lluitaran amb els blaugranes per ser campions del món de clubs d’handbol

Divendres a les 19 h de Barcelona el Barça d’handbol i l’Al Sadd cercaran el títol mundial de clubs d’handbol en una final inèdita entre dos equips que ja han estat una vegada campions del món

Buscant el segon títol mundial

Els homes de Xavi Pascual sortiran a la pista amb l’objectiu d’aconseguir la segona Super Globe consecutiva, ja que són els vigents campions de la competició, i d'assolir el tercer títol de la temporada després de la Supercopa de Catalunya i la Supercopa Asobal.

Els blaugranes són conscients de la dificultat d’afrontar una final davant l'Al Sadd, equip que ve de vèncer l’actual campió d’Europa. Amb el respecte que mereix el rival i el fet de jugar una final d’un Campionat del Món de Clubs, els blaugranes volen portar, de nou, el màxim títol mundial cap a Barcelona.

El Barça és a la final després d’haver finalitzat primer del Grup B de la Super Globe 2014 i de superar per 39 a 29 l’El Jaish de Qatar a les semifinals.

Pascual té a disposició tots els jugadors per jugar la final i els 16 que van viatjar a Doha seran sobre la pista del Qatar Handball Association Complex.

De menys a la final

L'Al Sadd va començar la Super Globe 2014 amb derrota davant el Barça d’handbol per 34 a 25; lluny de caure, van anar a més i van doblegar l’Espérance, teòric favorit per ser a semifinals, per 30 a 29, i es van classificar segons del grup B en guanyar el Sydney per 32 a 23.

El repte dels homes entrenats pel tunisià Mongi Bannani era la semifinal davant el Flensburg. Al descans els alemanys dominaven per 11 a 17 i tot apuntava que serien els homes de Vranjes els que jugarien la final.

Però el fet de creure en les seves possibilitats i el bon treball ofensiu i defensiu dels de Doha va possibilitar al campió de la Super Globe 2002 classificar-se, guanyant amb un ajustat 27 a 26, per a la final de la Super Globe 2014.