Per la Mercè, missa i insígnies d’or

Per la Mercè, missa i insígnies d’or

Un total de 228 estan convocats per recollir la insígnia d’or com a reconeixement de 50 anys de fidelitat al FC Barcelona

Com és tradicional, amb motiu de la diada de la Mercè, el pròxim 24 de setembre es realitzaran diferents actes a les instal·lacions del FC Barcelona. El colofó a tots els actes que també serveix per commemorar el 57è aniversari de la inauguració del Camp Nou, és l’entrega d’insígnies d’or per la seva fidelitat al Barça amb 50 anys de socis a l’Entitat.

El programa complet de la diada de la Mercè inclou els següents actes:

  • Santa missa a la Sala Roma de la Tribuna del Camp Nou, a les 10 h.
  • Visita institucional del president i els membres de la Junta Directiva, al Museu del FCB, amb motiu del seu 30è aniversari, a les 11 h.
  • Inauguració oficial de la plaça de Canaletes i de la plaça dels Jugadors, així com del monument als Jugadors del FC Barcelona a càrrec del president Josep Maria Bartomeu i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, a les 11.30 h.
  • Lliurament de les insígnies als socis i sòcies que han complert 50 anys d’antiguitat al Club a la Sala Auditori 1899 per part del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident Jordi Cardoner, a les 13 h.
  • Jornada de Portes Obertes al Museu per a socis i els seus acompanyants durant tot el dia 24 de setembre, amb motiu del 30è Aniversari del Museu.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut