Excel·lent experiència d'usuari del passaport infantil

Excel·lent experiència d'usuari del passaport infantil

Els sol·licitants comencen a habituar-se al nou servei, que agilitza els tràmits i fa més còmode l’accés al Camp Nou per als socis menors de 8 anys

El nou servei de Passaport Infantil ja està a ple rendiment i els més de 5.000 sol·licitants ja gaudeixen dels avantatges que ofereix aquesta nova credencial que facilita l’accés als partits del Camp Nou als socis menors de 8 anys.

Aquest cap de setmana fcbarcelona.cat va poder seguir la família Burillo durant l’activació del Passaport i el seu accés a l’Estadi. Pel Xavier Burillo, pare de la Laia (6 anys) i l’Èric (4 anys), titulars del Passaport, aquest nou servei ofereix “comoditat” i considera que es pot activar “de manera molt intuïtiva” a través de l’aplicació ‘FCB Passaport Infantil’, que ells ja han instal·lat gratuïtament a la seva tauleta tàctil i que es troba disponible per a IOS i Android. Segons la Mercè Costa, mare dels nens, aquesta nova credencial també aporta un nou “sentiment de pertinença al Club” perquè, reconeix, als seus fills els va fer “molta il·lusió rebre’l a casa” aquest estiu.

L’opció de demanar entrada continua disponible

Tots aquells socis que no desitgin sol·licitar el Passaport Infantil poden seguir demanant, partit a partit, una entrada física gratuïta per als menors de 8 anys, fills o néts de socis. Ho poden fer de manera presencial, a les taquilles del Club, des de 6 dies abans del partit fins a 24 h abans del partit. O via ‘on-line’, a través del lloc web del Club, des de 6 dies abans i fins a l'inici del partit. El Club reserva per a aquesta modalitat un mínim de 3.000 entrades per partit que s’entreguen per ordre de sol·licitud.

El Passaport es pot seguir demanant

El Club va obrir un període de peticions ‘on-line’ d’aquest Passaport el mes de juny passat i llavors més de 5.000 socis van demanar aquest nou servei. Si algun soci està interessat a demanar-lo i encara no l’ha sol·licitat ho pot fer durant tota la temporada de manera presencial a l’OAB.

El Passaport Infantil és una nova acreditació gratuïta que el Club ha creat en el marc del projecte ‘Nens al Camp Nou’ i que pretén ordenar i registrar l’entrada dels socis menors de 8 anys a l’Estadi per tal que es compleixin totes les normes de seguretat vigents en l’àmbit de l’aforament d’estadis. El document té vigència per a una temporada, es renovarà automàticament i s’enviarà al domicili dels titulars la propera temporada.

Accés a partits de Lliga, Copa i Champions

Aquest document es pot fer servir durant tota la temporada de Lliga, a més de per als partits de la Copa del Rei i de la Lliga de Campions. Tot i això, hi haurà partits que, per ser d’alt risc, queden exclosos del projecte ‘Nens al Camp Nou’ i el Passaport no podrà activar-se. Seran els de Lliga i Copa contra el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid i les eliminatòries de vuitens, quarts i semifinals de la Champions.

El Club es reserva l’opció de declarar algun altre partit excepcional i, d’altra banda, també hi haurà algunes limitacions de localitats en enfrontaments amb horaris familiars, però els titulars del Passaport Infantil sempre tindran prioritat d’accés també en aquestes ocasions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut