Últim partit per utilitzar l’abonament de la temporada 2013/14

Últim partit per utilitzar l’abonament de la temporada 2013/14

Després del partit contra el Granada, per al de l’Eibar del 18 d’octubre ja s’haurà d’accedir amb el nou passi

Els socis i sòcies del FC Barcelona que tinguin abonament al Camp Nou i que tinguin pensat venir el proper 27 de setembre a veure el Barça-Granada, encara ho podran fer amb el passi de la temporada passada. Però cal recordar que aquest és el darrer partit a l’Estadi al qual es podrà accedir amb l’abonament de l’any passat. Després, deixarà de ser vàlid i per al proper partit contra el Eibar, de la vuitena jornada de Lliga, que es disputarà el 18 d’octubre, ja serà necessari disposar dels nous carnets per a la temporada 2014/15. Aquesta mesura també afecta les places d’aparcament del Camp Nou.

Recollida de l’abonament 2004/15

Cal recordar que des del mes de juliol passat, els socis amb abonament per a aquesta temporada ja el tenen a la seva disposició a l’entitat bancària en què tenen domiciliat el pagament, previ cobrament de la totalitat del preu de l’abonament. En el cas de no tenir l’abonament 2014/15 ni tampoc la targeta d’aparcament d’aquesta temporada, cal consultar el banc on normalment es reben o bé contactar amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) per telèfon (902189900), per correu electrònic (oab@fcbarcelona.cat) o presencialment a l’OAB.

Contra el Granada, activa el teu passaport infantil

Aquest dissabte 27 de setembre a les 18 h el Barça jugarà amb el Granada, i els socis que hagueu sol·licitat el Passaport Infantil heu de recordar d’activar-lo prèviament i, sobretot, dur-lo a sobre juntament amb el carnet de soci per poder accedir a l’Estadi.

Qui pot utilitzar el Passaport Infantil?

Facilitarà que els infants menors de 8 anys que vulguin anar a l’Estadi ho puguin fer sense haver de treure una invitació prèvia. Per entrar al Camp Nou només caldrà activar el Passaport. Com que el document té un codi de barres, s’haurà de passar pel torn d’accés. Per tant, només es podrà entrar a l’Estadi si es porta el Passaport Infantil activat, juntament amb el carnet de soci.

Com s’utilitza?

El Passaport anirà vinculat a una aplicació mòbil (disponible amb els sistemes iOS i Android). Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, l’adult acompanyant del menor podrà activar l’abonament per al partit al qual es vulgui assistir. L’aplicació li assignarà la porta per la qual s’ha d’entrar, que serà la més propera a la localitat de l’adult. Les portes d’accés per a menors estan degudament senyalitzades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut