Douglas, destinat a triomfar

Douglas, destinat a triomfar

El jove crack rememora els seus inicis a Brasil.
A la primera part de la seva entrevista, el nou jugador del Barça ha parlat dels seus inicis a Goiás. Ha mencionat la seva infància, des de l’època que vivia en una granja amb el seu pare i les dificultats que van passar fins que va aconseguir convertir-se en jugador professional.
 

Douglas es mostra molt agraït per tot el que ha aconseguit des d’aleshores, un viatge que l’ha portat fins a Barcelona, on Luis Enrique li ha estat ensenyant tècniques d’atac i defensa que Douglas creu que l’ajudaran a evolucionar com a jugador.

Pel que fa a la seva posició al camp, Douglas va comentar que va començar com a davanter quan era nen i que aviat el van posar al centre del camp, on ha estat fins als 17, moment en el qual va començar a jugar de lateral, posició que considera preferida i a on li agradaria consolidar-se com a futbolista.

Finalment, ha tingut temps de parlar dels seus futbolistes referents, i ha reconegut que el millor per ell és aprendre una mica de cada jugador, com Alves, Cafú o Maicon, i que aquesta és la millor manera de millorar i al mateix temps ser ell mateix, una cosa que té moltes ganes de demostrar com jugador del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut