Desplaçaments de Lliga i Copa

Desplaçaments de Lliga i Copa

FCB Viatges posa a disposició de socis i penyistes preus únics i exclusius

Aquesta temporada, FCB Viatges ho dóna tot perquè socis i penyistes acompanyin el primer equip de futbol als desplaçaments de Lliga i Copa (excepte una possible final). D’aquesta manera, ofereix un preu únic per a qualsevol dels desplaçaments amb la delegació oficial de l’equip, a uns preus imbatibles.

Per als socis del FC Barcelona, viatjar amb el primer equip, ja sigui en avió o en tren (segons el desplaçament) tindrà un preu de 145 €, més el cost de l’entrada i l’assegurança de viatge. Per a penyistes, el preu és de 185 € amb les mateixes condicions.

Informació i reserves

Per a més informació o efectuar la reserva, cal trucar al 935215519, o bé enviar un correu electrònic a fcbviatges@halcon-viajes.es, o també ho podeu fer personalment a qualsevol oficina d’Halcón Viatges o Viatges Ecuador.

Per poder gaudir d’aquesta promoció exclusiva, els socis del FC Barcelona hauran de facilitar el número de clau de soci, mentre que el penyista haurà de fer arribar una còpia del Carnet de Penyista o mostrar-lo a l’oficina.

Propers desplaçaments

Els propers desplaçaments pels quals podeu gaudir d’aquesta oferta exclusiva i amb horari ja confirmat són els de València, davant del Llevant, el diumenge 21 de setembre a les 21 h, i el de Màlaga el dia 24 de setembre a les 22 h.

Amb el Barça a la fi del món!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut