PSG-Barça, sol•licituds a partir del dia 15

PSG-Barça, sol•licituds a partir del dia 15

Les entrades per al primer desplaçament de Champions, via formulari

Com en anteriors temporades, les penyes podran sol·licitar entrades per a tots els desplaçaments de Lliga de Campions via formulari. El primer desplaçament és el proper 30 de setembre, dia en què els de Luis Enrique s’enfronten al París Saint-Germain de Laurent Blanc i Ibrahimovic.

Sol·licituds, el dia 15

Des del dia 15 de setembre a les 10 h, i fins al 16 a les 19 h, les penyes que vulguin viure en directe el partit al Parc des Princes de París podran sol·licitar-ne les entrades. Cada entrada tindrà un preu de 55€, i es podrà sol·licitar un màxim de 10 entrades.

Al formulari s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà amb les penyes via correu electrònic per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formpsg2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut