Messi, cada vegada més a prop de Zarra

Messi, cada vegada més a prop de Zarra

Els dos gols del '10' davant l'Elx en el debut de Lliga el situen a sis dianes de l'històric jugador de l'Athletic Club Leo Messi marca per cinquena temporada consecutiva en el debut de Lliga del conjunt blaugrana

Leo Messi ha iniciat amb força el campionat domèstic i ha anotat dos gols en la victòria blaugrana contra l'Elx en el partit disputat aquest diumenge al Camp Nou. Gols que serveixen a l'argentí per acostar-se encara més al rècord que té Telmo Zarra com a màxim golejador de la història de la Lliga.

Des que va anotar el seu primer gol contra l'Albacete l'1 de maig de 2005, Leo Messi no s'ha avorrit de fer gols, i amb els d'aquest diumenge ja suma 245 gols en els 278 partits que ha disputat en Lliga. D'aquesta manera, es queda a només 6 punts d'igualar el bilbaí, que en va anotar 251 en 271 partits amb l'Athletic Club. A Leo se li presenta una bona oportunitat de superar aquest registre si manté les seves xifres golejadores dels últims anys, ja que des de la temporada 2006/2007 mai ha baixat dels deu gols a la competició de Lliga.

L'home gol de la Lliga

Leo Messi, que ja posseeix el títol de màxim golejador en una temporada -ho va aconseguir la temporada 2011/2012 en anotar 50 gols en 37 partits-, busca ara un registre que fins fa poc molts veien insuperable. El '10' continua fent història i en les pròximes jornades entrarà en l'esprint final per superar l'històric davanter bilbaí.

Messi, a més, manté un idil·li amb el gol a la primera jornada de Lliga, ja que des de la campanya 2010/2011 sempre ha marcat en el debut de Lliga. Ha marcat cinc temporades seguides en la primera trobada. Un contra el Racing (0-3), dos contra el Vila-real (5-0), dos contra la Reial Societat (5-1) i dos contra el Llevant (7-0). Inicia també, així, la recerca del quart Pitxitxi de la seva carrera i de la quarta Bota d'Or marcant dos gols contra l'Elx aquest diumenge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut