Eusebio: “Mereixíem com a mínim l’empat”

Eusebio: “Mereixíem com a mínim l’empat”

El tècnic del Barça B va lamentar la derrota contra el Lugo perquè, tot i no fer “un partit brillant”, l’equip va tenir el partit controlat

El Barça B va encadenar aquest dissabte la segona derrota consecutiva al Miniestadi contra el Lugo, i Eusebio va lamentar el resultat en roda de premsa. “No ha estat el nostre partit més brillant, però en general el teníem controlat”, va assegurar el tècnic abans d’afegir: “La derrota ha estat un càstig dur, mereixíem com a mínim l’empat”.

Eusebio també va mirar d’explicar alguns dels motius de la derrota: “Ens ha faltat velocitat i fluïdesa. Fèiem massa tocs en la conducció”. A més, va comentar que “de vegades el xut exterior és un bon recurs”, amb referència als intents de Halilovic i Cámara des de la distància quan el resultat era advers.

Tot i el resultat, el tècnic de La Seca va voler mirar endavant i afrontar amb optimisme el pròxim partit: “Hem de continuar treballant per ajustar algunes coses i millorar el rendiment”. A més, Eusebio va saber veure coses positives en el partit fet per l’equip: “Defensivament estem treballant bé, aconseguim que els rivals no ens facin moltes ocasions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut