L’ascensor funciona

L’ascensor funciona

Nils Mortimer és, amb només 17 anys, el tercer jugador en edat juvenil que debuta aquesta temporada amb el Barça B de Garcia Pimienta

Nils Mortimer, de només 17 anys, es va convertir el passat diumenge al camp de l’Ebro en el tercer jugador en edat juvenil que debuta aquesta temporada amb el Barça B de Garcia Pimienta, equip que té una mitjana d’edat de 19 anys. El davanter andalús, que va arribar a la Masia l’any 2013, va entrar al final del partit en substitució de Collado. Aquests primers minuts en el filial són el premi a la seva gran evolució al Juvenil A tant aquesta temporada com l’anterior en la que va contribuir amb el seu granet de sorra a la consecució de la UEFA Youth League.

Nils és, per tant, el tercer juvenil que debuta al Barça B després de Jandro Orellana i Konrad de la Fuente que ho van fer a la onzena i quinzena jornada, amb 18 i 17 anys, respectivament. Un altre juvenil, Alejandro Marqués, també és habitual en la dinàmica d’entrenaments i partits del Barça B, però ell ja va debutar la passada temporada quan l’equip jugava a la Segona Divisió A.

El debut de Nils demostra com l’ascensor està funcionant aquesta temporada a la Masia on l’esperit de formació es prioritari. Oriol Busquets ha tornat a tenir minuts amb el primer equip i Miranda, Chumi, Jorge Cuenca i Riqui Puig han debutat a la Copa del Rei amb Ernesto Valverde. També cal destacar que Iñaki Peña no només ha anat força jornades convocat amb el primer equip sinó que ha realitzat 55 entrenaments a les ordres de Valverde.

Però l’ascensor no només funciona cap el primer equip i el Barça B, on, per exemple, els porters Baño, Tenas i Pol Tristán han entrat ja en convocatòries de Garcia Pimienta com també ho han fet Rosanas, Antonio Jesús i Ansu. Aquesta temporada ja han debutat al Juvenil A vuit jugadors que van començar la temporada amb el Juvenil B: Adrià Altimira, Mika Mármol, Ilaix, Josep Jaume, Jaume Jardí, Soldevila, Álex Rico i Marc Alegre. Dos d’ells, Ilaix i Mika Mármol, ja s’entrenen i juguen sempre amb l’equip de Denis Silva, mentre que el porter Ramon Vila, del Juvenil B, també ha entrat en alguna de les convocatòries del Juvenil A. I es que l’ascensor ha funcionat fins i tot del Cadet A cap al Juvenil B. Xavi Simons ja ha debutat amb l’equip de Franc Artiga mentre que Alejandro Balde ja ha pujat de categoria i fa dinàmica d’entrenaments i de partits amb el Juvenil B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut