Informació de servei per als Compromissaris

Informació de servei per als Compromissaris

L’Assemblea General de Socis Compromissaris se celebrarà el 18 d’octubre al Palau de Congressos de Catalunya, situat a l’avinguda Diagonal, 661-671, de Barcelona, a les 11.30 hores, en primera convocatòria, i a les 12 hores, en segona.

[[BOTOVERMELL::Consulti l'ordre del dia++::http://www.fcbarcelona.cat/club/detall/fitxa/ordre-del-dia-de-lassemblea-general-ordinaria-2014::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Qui pot venir

  • El soci compromissari amb mandat vigent nomenat pel Club.
  • Per a tots aquells assistents que ho necessitin (minusvàlids, gent amb mobilitat reduïda o bé amb algun grau de minusvalidesa), el Club posarà a disposició el servei T’Acompanyem, que es trobarà ubicat i degudament identificat al vestíbul del Palau de Congressos, per tal d’acompanyar al seu seient i donar suport a tothom que ho necessiti.
  • Els compromissaris poden assistir-hi amb un sol acompanyant (major d’edat), però en cap cas podran estar junts, ja que la ubicació dels socis compromissaris serà a la platea del Palau de Congressos, i la zona reservada a acompanyants s’ubicarà a l’amfiteatre.

Sessió informativa

  • El dia 15 d’octubre a l’Auditori 1899 a les 18.30 hores es durà a terme una sessió informativa per als socis compromissaris, en què un directiu del Club exposarà amb detall la informació econòmica que se sotmetrà a votació. També hi haurà torn obert de paraula per resoldre tots aquells dubtes que puguin plantejar els socis assistents.
  • Per poder disposar d’una previsió d’assistència, li agrairem que faci la inscripció prèvia a la sessió informativa a través del formulari esmentat per poder reservar la plaça corresponent.

[[BOTOVERMELL::Formulari inscripció sessió informativa++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/forminscassamblea2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Accessos i pàrquings

  • Els socis abonats al pàrquing de l’Estadi podran aparcar a la seva plaça durant tot el dia. Recordin que ja no es podrà utilitzar l’abonament 2013/2014 i que s’haurà de mostrar el d’aquesta temporada 2014/2015.
  • S’habilitaran algunes places de pàrquing al Parc Científic de Barcelona  i al pàrquing de l’Hotel Juan Carlos I. En total són aproximadament unes 600 places, que s’aniran distribuint a mesura que els assistents les vagin ocupant. Es per això que el FCB no podrà garantir una plaça, a excepció dels socis amb minusvalidesa o mobilitat reduïda.

Durada de l’Assemblea

  • La previsió és que l’Assemblea acabi abans que comenci el partit FCB-Eibar (20.00 h). Les portes per accedir a l’Estadi s’obriran a les 18.30 hores, i entre el Palau de Congressos i l’Estadi el Club oferirà autobusos llançadores per portar i tornar tothom que ho desitgi. Aquests autobusos sortiran des de l’accés Núm. 9 del recinte de l’Estadi a les instal·lacions del FCB.

[[BOTOVERMELL::Consulti plànol general++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/125/170/original/mapa_640x360_1-01.v1412947583.jpg::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

[[BOTOVERMELL::Consulti les preguntes freqüents++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/preguntes-frequents-assemblea-general-de-socis-compromissaris::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut