Una setmana diferent per a l’handbol blaugrana

Una setmana diferent per a l’handbol blaugrana

Un únic partit setmanal i la disputa de la Copa per al segon equip, eixos de la secció d’handbol durant aquests dies

La competició pren un respir. L’aturada de la Champions fins al novembre suposa que el primer equip blaugrana només hagi de disputar un partit aquesta setmana, diumenge a les 12.30 h a la pista del BM Benidorm, i el segon equip juga dimecres la segona ronda de Copa davant el Frigoríficos Morrazo de Cangas.

Baixa el volum de partits

Des de l’inici de la Champions al setembre, els homes de Pascual han tingut diverses setmanes de doble partit. Aquesta setmana una única cita, la de la pista de Benidorm, serà el focus d’atenció dels blaugranes.

Una setmana que precedeix a l’aturada per la convocatòria de seleccions que tindrà lloc del 27 d’octubre al 2 de novembre i on gran part dels jugadors del Barça d’handbol marxaran a jugar compromisos internacionals.

Pascual ha donat descans a l’equip dilluns i dimarts. Dimecres l’handbol del FC Barcelona tornarà a l’activitat per preparar el partit de diumenge. Els homes de Xavi Pascual realitzaran quatre sessions d’entrenaments prèvia a la disputa de la vuitena jornada de Lliga Asobal.

El filial a la Copa

Per la seva banda el segon equip de l’handbol blaugrana jugarà dimecres a les 19.30 h i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el partit de la segona ronda de la Copa del Rei d’handbol.

El filial blaugrana arriba després de superar el BM Torrelavega per 21 a 26 a la primera ronda. Els joves blaugrana es trobaran a la pista de la Ciutat Esportiva a Frigoríficos Morrazo d’Asobal, un equip que ara mateix és el quart classificat de la Lliga.

Els jugadors entrenats per Toni Gerona ja van demostrar la temporada passada el seu potencial arribant fins a 1/4 de final de la competició, eliminant equips Asobal com el Bidasoa i el NaturHouse.

El primer equip esperarà un rival dels que superin la segona eliminatòria, en el sorteig que tindrà lloc divendres a les 12 h. En cas de superar el Cangas, el filial també entraria en aquest sorteig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut