Líders amb solvència a l’OK Lliga

Líders amb solvència a l’OK Lliga

Després de la primera jornada europea, que va acabar amb empat contra el Benfica, el Barça rebrà el Tordera aquest divendres En les 5 jornades disputades fins ara els de Ricard Muñoz han marcat 30 gols i tan sols n’han rebut 7

El Barça lidera amb mà de ferro l’OK Lliga. La competició domèstica, que torna aquest divendres (21.15 hores, Barça TV) al Palau Blaugrana, està sent dominada pels de Ricard Muñoz amb 5 triomfs en 5 partits i és l’únic equip que ho ha guanyat tot.

Això significa que els blaugranes sumen 15 punts i, de moment, en porten cinc d’avantatge sobre el segon classificat, el Hockey Global Patín Cerceda, que en suma 10.

Tot i que hi ha equips importants com el Liceo que tan sols han disputat tres partits, o el Vic amb dos –aquest vespre jugarà el tercer- cap d’aquests podrà apropar-se als blaugranes perquè ja han perdut o empatat. Els 15 punts del Barça són gràcies als 30 gols en cinc partits que estan desgranats de la manera següent: 9 gols de Pablo Álvarez, 8 de Marc Torra, 5 de Raül Marín, 2 de Xavi Barroso, 2 de Marc Gual, 2 de Sergi Panadero i 2 d’Ignasi Alabart, jugador del Barça B.

Consistents en defensa

Ser el millor equip en atac és important, però també ho és ser-ho en l’aspecte defensiu. Els grans equips es forgen des de la defensa i el Barça de Muñoz ho té ben clar. En cinc partits l’actual campió de l’OK Lliga i de la Lliga Europea tan sols ha encaixat 7 gols i en un partit –a Manlleu- ha deixat la porteria a zero.

En els cinc partits de Lliga disputats fins ara, tres els ha disputat Aitor Egurrola i dos Sergio Fernández, tots dos garanties sota pals i una assegurança per als seus companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut