Acord per a la renovació d'Edu Castro fins al 2022

Acord per a la renovació d'Edu Castro fins al 2022

El tècnic seguirà tres temporades més al capdavant d’una secció que ha guanyat 8 dels 10 últims títols possibles

El FC Barcelona i Edu Castro, tècnic del Barça Lassa, han arribat a un acord per a renovar el contracte que uneix ambdues parts tres temporades més, fins al 2022.

Edu Castro ha signat el nou contracte a les oficines del FC Barcelona, amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del director d’Esports Professionals Albert Soler i del mànager esportiu Toni Miró.  “A banda dels resultats hi ha altres raons: la implicació amb el projecte de club, el treball del dia a dia, la gestió del vestidor i la relació amb els jugadors i l’staff”, ha dit Miró, assegurant que “he tingut molt clara aquesta decisió”.

“Mantindrem la il·lusió per treballar al millor club del món i amb el millor equip del món”

Edu Castro

 

L’entrenador, que finalitzava el contracte el proper 30 de juny, s’ha mostrat agraït a totes les persones del Club que li donen “l’oportunitat d’allargar la meva etapa al Barça”, que va començar el 2005 com a entrenador d’hoquei formatiu.

“La renovació és la recompensa a una feina ben feta pel nostre grup de treball”, ha considerat Edu Castro, prometent a l’afició que “seguirem amb la mateixa il·lusió per treballar al millor club del món i amb el millor equip del món”.

8 de 10 títols al palmarès

El tècnic de 52 anys suma, fins ara, 8 de 10 títols possibles al palmarès del primer equip de la secció. El balanç és de 80 victòries, nou empats i quatre derrotes en els 93 partits disputats en dues temporades. També destaquen els 404 gols a favor (4,3 de mitjana) i els 152 en contra (només 1,6 de mitjana).

Els propers reptes de l’equip són el duel d’OK Lliga d’aquest dissabte a la pista del Citylift Girona (20.30 hores) i la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea contra el Noia Freixenet (6 d’abril al Palau; 18.00 hores).  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut