2x1 PortAventura Halloween. Terroríficament divertit

2x1 PortAventura Halloween. Terroríficament divertit

Si vols passar uns dies terroríficament divertits vine a passar-t’ho de por comprant una entrada d’adult n’obtindràs una altre de gratuïta.

El Halloween de PortAventura “Terroríficament divertit”, del 27 de setembre al 16 de novembre.  

PortAventura presenta la seva temporada de Halloween 2014 que un any més ve carregada d’espectacles i una total transformació del parc amb l’arribada de monstres, carbasses, esquelets i bruixes. Novament, PortAventura oferirà dos Halloween en un, amb una oferta d’entreteniment orientada a les famílies amb nens, però també amb activitats del terror més intens per a joves i adults que busquen sensacions al límit. El Passatge [REC] és la principal novetat per als amants de les emocions fortes, mentre que les populars Monster High seran les encarregades d’amenitzar el Halloween més familiar.

Presentar carnet de soci a taquilles PortAventura

Els socis del FC Barcelona que al comprar una entrada d’adult i presentin el seu carnet de soci a les taquilles de PortAventura Park obtindran una entrada gratuïta per al mateix dia que visitin el parc. Aquesta promoció és vàlida del 31/10/14 fins al 06/01/15 (cal consultar el calendari i horaris del Parc)*.

*Oferta no acumulable a d’altres promocions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut