Inauguració de la penya 'La Pulga' a Castelldefels

Inauguració de la penya 'La Pulga' a Castelldefels

El vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, assisteix a l’acte oficial de la penya que porta el sobrenom de Leo Messi i que va ser constituïda el juliol passat

La família penyística compta des del passat 14 de juliol amb un nou membre, la Penya Blaugrana ‘La Pulga’ de Castelldefels, que ha escollit la seva denominació en homenatge a Leo Messi, que és veí d’aquesta localitat costanera del Baix Llobregat.

La nova penya es va inaugurar ahir oficialment amb la presència del vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner, que va estar acompanyat del directiu responsable de la Fundació, Ramon Pont, els exjugadors i membres de l’Agrupació Barça Jugadors Ferran Olivella i Paco Clos, l’exentrenador Lucien Muller, i Jordi Perelló, membre de la comissió esportiva del futbol base del Club.

La PB ‘La Pulga’ és actualment l’única penya blaugrana oficial de Castelldefels i està presidida per Ramon Massons, que té una llarga trajectòria en el moviment penyístic. Massons, que ha estat el gran impulsor de l’entitat, que compta ja amb més de 200 membres, va estar acompanyat per la regidora de Comerç i Turisme de Castelldefels, Margarita Manzano, i el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Baix Llobregat, Vicenç Notari, entre altres autoritats.

Declaracions del vicepresident Jordi Cardoner:

“Faltava una penya a Castelldefels. N’hi havia una, però va desaparèixer. Ara ha ressuscitat amb una icona com és Leo Messi. Avui el veiem enorme, però en uns anys serà un referent irrepetible al món del futbol i del barcelonisme”.

“Hi ha molt barcelonista a Castelldefels, hi ha molta població i hi tenim molts socis del Barça. Faig una crida perquè s’afegeixin a aquest col·lectiu que fa Barça no només el dia de partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut