Quatre escuts abans del Barça – Eibar

Quatre escuts abans del Barça – Eibar

Dues penyes d’Alacant, una de catalana i una de Suïssa van aprofitar el partit davant l’Eibar per inaugurar la seva placa

Aquest dissabte a la tarda, quatre penyes estaven d’enhorabona, ja que passaven a formar part de l’arquitectura blaugrana. En un dia tan assenyalat com és la jornada en què se celebra l’assemblea de compromissaris, el barcelonisme no va deixar les celebracions de banda.

En primer lloc va ser la Penya Blaugrana Garraf, que va destapar el seu emblema a la porta 58. Davant d’uns vint penyistes assistents, el directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta va fer els honors juntament amb Josep M. Roca, president de la Penya.

Acte seguit, era el torn de la Peña Barcelonista de Monforte del Cid, just al costat, a la porta 57. Més de vint penyistes van desplaçar-se des de les comarques d’Alacant, per veure com Griselda Soteras, directiva de la Comissió de Penyes i el president de la penya, Angel Manuel Penalva, van destapar l’emblema d’aquesta penya.

Per la seva banda, la porta 55 va ser l’escenari de la inauguració de l’escut de la Penya Barcelonista Suiza Berna. Pascal Werro, president de la penya, va fer córrer la cortina amb Xavier Ilincheta, davant d’uns deu penyistes que es van desplaçar des de la comunitat helvètica.

Va tancar la tanda d’escuts la Penya Barcelonista de Benissa, també d’Alacant. La seva inauguració va comptar amb la presència de Joan Casals, l’Avi del Barça. Santiago Estupiñá, president de la penya, i Griselda Soteras van destapar el logotip de la penya.

Tots els assistents van poder veure brillar els de Luis Enrique en un partit que va assegurar sortir líders del Bernabéu independentment del resultat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut