La històrica Penya Anguera inaugura una nova seu

La històrica Penya Anguera inaugura una nova seu

El vicepresident Jordi Cardoner, el directiu responsable de Penyes Pau Vilanova i el directiu Toni Freixa assisteixen a l’acte de la penya que deu el nom a Papi Anguera

L’Agrupació Barcelonista Penya Anguera és una de les penyes més carismàtiques del país. Una penya que deu el nom a l’històric Papi Anguera, que va ser responsable de material del primer equip durant més de 30 anys, fins que es va jubilar el 1983. Va ser fundada l’any 1957 i aquest dilluns va inaugurar una nova seu social, la cinquena en els seus 57 anys d’existència, en un acte al qual van assistir com a representants del FC Barcelona el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, el directiu de l’Àrea Social i responsable de Penyes, Pau Vilanova, i el directiu Toni Freixa.

L’ABP Anguera compta actualment amb 574 socis. Pertany a l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona i està considerada un referent en el futbol formatiu, amb més de 25 equips, des de la categoria escola.

El president de l’Agrupació Barcelonista Penya Anguera, Lluís Monràs, va estar acompanyat de la màxima autoritat esportiva del país, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, i altres autoritats com el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol Juanjo Isern, i el regidor del districte de l’Eixample Gerard Ardanuy.

A l’acte d’inauguració oficial de la nova seu (al carrer Còrsega, 111-117) també van assistir destacades personalitats del món barcelonista, els exjugadors Carles Rexach i Pere Valentí Mora, l’exutiller del primer equip Chema Corbella, el patró de la Fundació del FCB Josep Maldonado o el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Oest, Salvador Balsells.

Abans de la inauguració de la seu, amb els parlaments oficials i la signatura en el llibre d’honor, es va celebrar un col·loqui sobre la figura de Papi Anguera.

Cardoner: "Ens fa molta il·lusió"

El vicepresident Jordi Cardoner va reconèixer la seva felicitat per la inauguració de la nova seu: “Ens fa molta il·lusió, i a més una penya com la Penya Anguera, que fa referència a una icona del barcelonisme, Papi Anguera, i amb gent que viu el barcelonisme de molt a prop”.

Seguia així: “Una penya de l’any 1957 que també vol dir moltes coses, un any mític en què vam inaugurar el nostre estadi, fa 57 anys a més, i una penya molt activa en el món de l’esport, en la formació dels joves. I això és important, que les penyes no tan sols siguin punts de trobada del barcelonisme sinó que siguin actives al món cultural, al món de l’esport, i, sobretot, per la joventut, que són els que han de créixer en aquests valors que tant es fan i tant es pregonen des del nostre club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut