L’Infopenyes canvia la imatge

L’Infopenyes canvia la imatge

El nou format té més resolució i versatilitat per accedir-hi des de tots els dispositius

Una temporada més, l’Àrea Social del FC Barcelona treu a la llum una millora per tal que la informació arribi de forma clara i directa, tant als socis com a les penyes. D’aquesta manera, estrenem aquest mes el nou format d’Infopenyes.

Aquesta nova maquetació, amb més resolució, conté un disseny més modern i adaptat als temps d’avui dia. Així, i atès que la gran majoria dels Infopenyes s’obren ja des de dispositius mòbils, els paràmetres i les imatges s’adapten automàticament a qualsevol tauleta o telèfon intel·ligent.

Adaptant-se a les necessitats de l’usuari

Amb aquest nou disseny i programació, l’Àrea Social fa un altre pas endavant per adaptar-se a les necessitats tant dels socis, com de les penyes i dels seus penyistes.

Això és fruit d’una tasca en equip que va des de la Comissió de Comunicació i Màrqueting del Consell de Penyes, que engeguen als diversos departaments del Club implicats a seguir millorant aquests aspectes. Aquesta feina, que es va dur a terme durant la temporada, va ser presentada a l’últim plenari del Consell de Penyes, celebrat el 17 d’octubre passat.

Un camí que no s’acaba

Aquesta millora no deixa de ser un pas més, ja que les noves tecnologies no paren d’evolucionar. Hi ha tot un equip dins del moviment que segueix aquesta progressió i troba les maneres d’adaptar-la a les necessitats de l’usuari final i receptor de la informació final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut