Bon cap de setmana a les categories inferiors

Bon cap de setmana a les categories inferiors

El futbol formatiu ha tornat a viure un cap de setmana de bons resultats

Hospitalet – Juvenil B (0-2)

Els nois de García Pimienta van endur-se els tres punts davant de L’Hospitalet. Tots dos equips van voler plantejar el seu joc i, com un xoc de trens, va ser complicat obrir el marcador. No va ser fins a la segona part que els blaugranes van trobar la manera de veure els tres pals, gràcies a un gol de Carles Aleña al minut 51. El Juvenil B intentaria sentenciar el partit, mentre que L’Hospitalet buscaria la manera d’emportar-se l’empat. Però Carles Aleña faria el seu doblet en marcar la segona diana del Barça. El triomf ja era blaugrana.


Cadet A – Cornellà (2-1)

El Cadet A ha jugat aquest cap de setmana contra el Cornellà a la Ciutat Esportiva. Els de Quique Álvarez van aconseguir una important victòria per 2-1. El matx va començar bufant a favor del Barça, ja que Jordi Mboula va obrir el marcador al minut 20. Els blaugranes van intentar segellar el partit abans del descans amb constants arribades, però el bon tancament del Cornellà no ho va facilitar. A la represa el Cornellà va sortir molt encoratjat i amb ganes de buscar l’empat, i així va ser com, en un descuit, Juan Fernández va fer pujar l'1-1. Pocs minuts abans del final Ramon Rodríguez donava el triomf als blaugranes sentenciant el matx.


La Floresta – Cadet B (1-8)

El Cadet B va fer un dels partits més complets de la temporada en superar còmodament el La Floresta (1-8). Al minut 20 l'equip blaugrana ja guanyava per 0-4, fet que demostra la superioritat dels nois de Franc Artiga amb un gran inici. A la segona part el partit va baixar d'intensitat i el Barça va tenir, encara més si cap, el control de pilota. Van destacar Lucas de Vega, amb 3 gols seguits, i Albert Portes, que també va aconseguir un hat-trick. Els nois de Franc Artiga es col·loquen líders en solitari després de l'empat del Cornellà, fins ara colíders, al camp de la Rapitenca.

 

Europa – Infantil A (1-2)

L’Infantil A es va emportar una victòria treballada i ajustada al camp de l’Europa per 1-2. Els de Denis Silva van començar guanyant, ja que al minut 13 Pablo Moreno rematava entre els tres pals per obrir la llauna. Però abans del descans la insistència dels locals va tenir premi: Pepe Olle aconseguia l’empat. El matx estava totalment obert i tots dos equips van suar de valent per endur-se el triomf. Seria el mateix Pablo Moreno qui al minut 63 anotaria el segon del Barça. Cap dels dos conjunts es rendiria fins al final i cadascun buscaria el seu propi benefici, però els tres punts ja eren de l’Infantil A.


Infantil B – Atlètic Segre (3-0)

L’Infantil B ha aconseguit una dolça victòria per 3-0 a la Ciutat Esportiva. Els nois de Marcel Sans van dominar el partit mitjançant la possessió de la pilota i a l’Atlètic Segre li va costar arribar a la porteria blaugrana. Al minut 23 un gol de Raúl Martínez avançava el Barcelona, i quan faltaven poc més de deu minuts per a la mitja part Gerard Fernández va marcar el segon. A la represa Antonio Roca sentenciava l’enfrontament amb l’últim gol.


Mariano Poblet – Aleví A (1-7)

Els de Marc Serra van golejar el Mariano Poblet en un partit força plàcid, tot i l’ensurt del minut 30 de la primera part. Al primer quart el resultat ja era de 0-2 amb gols de Víctor Muñoz i Alejandro Balde. Però un gol del Mariano Poblet transformat per Yerai al minut 30 semblava igualar una mica el partit. Tan sols un minut més tard va arribar el tercer de Víctor Muñoz, que va sentenciar definitivament el matx. Abans de marxar a vestidors el Barça respirava tranquil·lament amb un 1-4. L’última mitja hora el Barça va acabar marcant tres gols més, producte de la insistència en atac.


Aleví B – Manlleu (5-1)

Els de Jordi Font van aconseguir un contundent triomf per 5-1 contra el Manlleu. Els blaugranes van obrir ràpid el marcador: al minut 12 Nadir va fer el primer del Barça. Però el Manlleu empataria a la meitat del primer temps, cosa que dificultaria la situació. Els culers no es van donar per vençuts i ràpidament van remuntar el resultat amb un gol d’Álvaro. Els de Jordi Font sentenciaven el partit amb una diana de Gabriel Martínez al minut 38. El mateix Gabriel faria un recital per tancar el matx amb dos gols més i col·locar-se líders de la taula.


Igualada – Aleví C (0-7)

L’Aleví C va visitar aquest cap de setmana l’Igualada. Els nens de Cristian Catena es van endur una contundent victòria per 0-7. Obrir el marcador no va ser una feina senzilla, però un cop els blaugranes van marcar el primer al minut 33 de les botes d’Iker Almena, l’Aleví C va créixer i va buscar l’àrea constantment. Així, Aleix i Pau farien tres dianes abans del descans. A la represa, Álvaro marcaria el cinquè dels de Cristian Catena i un minut després, sense deixar respirar, Aleix sumaria el 0-6. El mateix Aleix segellaria la golejada amb el seu hat-trick al minut 59.


Aleví D – Cornellà (2-0)

Victòria molt meritòria dels nens d’Oscar Jorquera, que s’han endut els tres punts després d’un partit molt disputat. El Cornellà s’ha mostrat com un rival molt competitiu, que volia crear problemes a la sortida de la pilota blaugrana per sortir ràpid al contraatac un cop recuperava l’esfèrica. Els gols de Nico i Ilias han donat la victòria al Barça, que, malgrat la qualitat del seu rival, ha sabut ser pacient per aprofitar les seves ocasions i imposar-se en el resultat.


Hospitalet – Benjamí A (0-10)

El Benjamí A va aconseguir una àmplia victòria contra L'Hospitalet i es posa colíder amb un partit menys que la Damm, després de la punxada de l'equip cerveser aquest cap de setmana. La bona actitud de l'equip va permetre dominar el partit de principi a fi sense deixar pràcticament que l'equip rival s'apropés a la porteria blaugrana. Iker Bravo va ser un dels destacats en fer quatre gols, juntament amb Pau, que en va fer tres. La golejada la van completar Tomy, Gerard i Arnau. Els nois de Sergi Milà i Rafa Rodríguez segueixen en ratxa i ja han guanyat els set partits que han jugat.


Benjamí B – Espanyol (1-2)

El Benjamí B ha caigut davant de l’Espanyol per 1-2 en un partit molt disputat. Un derbi molt emocionant i vibrant dels petits dels clubs, que han començat molt igualats des de l’inici. Al Barça li ha costat trobar espais i fer el seu joc, amb un Espanyol molt ben tancat que ha aprofitat la mínima per avançar-se al marcador al minut 3. Els blaugranes han empatat al minut 30 amb un gol d’Iker Bravo, que ha donat esperances a la remuntada. L’orgull del porter del Barça ha aturat amb solvència els atacants. Però al minut 46 Kareem ha marcat el segon, que ha tocat l’ànima als culers. Els nens de Jordi Pérez han vist l’àrea rival un parell de vegades i han tingut l’oportunitat d’empatar. No obstant això, l’Espanyol s’ha endut la victòria.


Benjamí C – Cubelles (9-3)

Bona victòria del Barça contra el Cubelles per 9-3. Els nens d’Oscar Hernández han hagut de remuntar el gol inicial d’Oscar Galindo, aconseguit al primer minut de joc. Una reacció magnífica ha permès al Barça posar-se al capdavant del marcador gràcies als gols d’Hector Fort i Marc Guiu en tan sols un minut. Amb el resultat a favor el Barça ha posat la directa i el Cubelles no ha pogut parar-lo. I és que al minut 10 el Benjamí C ja guanyava per 5-1. Guiu, amb cinc gols, ha estat el màxim golejador del matx.


Santboià – Benjamí D (4-2)

El Benjamí D ha caigut golejat per 4-2 al camp del Santboià. Els nens d’Albert Puig han vist com el seu rival els ha remuntat un 1-2 a favor amb tres gols en els últims deu minuts. I això que Pol Trigueros i Nico Expósito havien capgirat el gol inicial d’Adrián Domínguez, aconseguit al segon minut de partit. El Santboià s’ha aprofitat dels errors del Barcelona per capgirar el marcador i ficar-se els tres punts a la butxaca.


Prebenjamí – Catalonia (2-3)

Els més petits de la Masia no van poder assolir els tres punts aquesta jornada davant del Catalonia. El partit va començar amb domini blaugrana i amb el control de la situació, i així va ser com al minut 19 Sergi rematava a porteria per sumar el primer del Barça. Minuts després Pau anotava el segon i encarava el matx. No obstant això, al minut 31 Pol Jiménez retallava distàncies. Al Barça se li girava la situació en contra i començava a patir. Tres minuts després Jan feia el segon del Catalonia i empatava el partit. Abans del descans un Catalonia crescut capgirava el resultat i s’avançava al marcador per 2-3.


Femení B – Son Sardina (1-1)

Empat a un gol de les noies de Jordi Ventura contra el Son Sardina, que ha sabut aprofitar molt bé l’únic xut que ha tingut en tota la segona part per empatar el matx. I això que el Barça havia completat la millor primera part de la temporada, tenint el domini total del partit i generant prou ocasions per endur-se un millor resultat. El gol de Sandra a la mitja hora no ha estat suficient, ja que a la segona part s’ha vist la pitjor cara del Barça i el Son Sardina ho ha aprofitat per aconseguir l’empat.


Femení Juv/Cad – Riuprimer Refo (7-0)

Victòria contundent del Femení Juvenil Cadet contra el Riuprimer Refo. Les noies de Zoe García han agafat ràpidament la directa i en tan sols 19 minuts ja guanyaven per cinc gols de diferència. Andrea Martínez i Elena Benítez, ambdues en dues ocasions, i Laura Martínez, Anna Torrodà i Berta Pujades han marcat els gols del matx.


Igualada – Femení Inf/Aleví (0-16)

De nou victòria espectacular de les nenes d’Albert Tausté, que ja han fet 89 gols en tan sols sis jornades de Lliga. Aquest cop ha estat l’Igualada el rival que ha hagut de patir una nova golejada del Femení Infantil Aleví. Claudia Pina, la golejadora de l’equip, ha marcat set dianes; Yaiza Navarro, tres; Sonia del Mar Perlaza i Ainhoa Marin, dues cadascuna, i Viktoria Adrianova i Núria Marín, una cadascuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut