MMT Seguros Zamora visita el Palau Blaugrana

MMT Seguros Zamora visita el Palau Blaugrana

MMT Seguros de Zamora jugarà el seu primer partit al Palau Blaugrana com a nou equip de la Lliga Asobal

Avui dimarts, a les 20.30 h i al Palau Blaugrana, el FC Barcelona d’handbol rebrà, per primera vegada en Lliga Asobal, l’MMT Seguros de Zamora. Abans de jugar davant el Flensburg, dissabte, la jornada 10 de Lliga enfronta catalans i castellans.

Ajustar la forma

Després del bon partit dels blaugranes a Logronyo i abans de viatjar a Alemanya per jugar contra el vigent campió d’Europa, l’SG Flensburg-Handewitt, Pascual i els seus homes juguen contra el 12è classificat de la competició domèstica.

Els blaugranes buscaran un triomf que els permeti seguir líders de la competició, en què en 9 jornades han assolit 9 triomfs, i cercar l’estat de forma òptim per visitar, el cap de setmana, la pista del Flensburg.

Xavi Pascual donarà la llista definitiva dels convocats poc abans del partit, com és habitual en els partits de Lliga Asobal que els blaugranes juguen com a locals.

Debutant a l’Asobal

Balonmano Zamora viu la seva primera temporada a la Lliga Asobal, després d’assolir l’ascens la temporada passada. Els castellans, que en 9 jornades han aconseguit set punts, lluiten per mantenir la categoria.

De la mà de l’entrenador Eduardo García Valiente , l’home que ha dirigit Zamora des de la Primera Nacional fins a l’Asobal, han guanyat el BM Aragó, l’Anaitasuna i el Puente Genil i van empatar a 33 amb el Cangas.

Entre els seus jugadors destaquen noms amb història de l’Asobal com Ismael Juárez, el xilè Salinas o el jove Miguel Camino. El seu màxim golejador, amb 49 gols, és el central Octavio Madagán.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut