Socis a la Llotja Presidencial

Socis a la Llotja Presidencial

El diumenge 23 de novembre, amb motiu del partit entre el FC Barcelona i el Sevilla, 5 socis i 5 acompanyants van poder assistir a la Llotja Presidencial del Camp Nou gràcies al sorteig celebrat anualment davant de notari de la Llotja Oberta.

El sorteig es va celebrar el mes de setembre passat entre tots els socis del FC Barcelona majors de 18 anys. Durant cada partit de Lliga a l’Estadi, amb excepció del partit FCB-Reial Madrid, 5 socis i un acompanyant per soci poden assistir a la Llotja Presidencial per gaudir dels partits des del lloc d’honor del Camp Nou.

Rècord de Messi i espectacle de gols

Aquests socis i els seus acompanyants van poder gaudir d’una nit màgica al Camp Nou, amb Messi com a protagonista principal superant amb un brillant hat trick el rècord de gols que Telmo Zarra tenia com a màxim golejador de la història de la Lliga. L’espectacle va ser gran doncs l’equip va poder vèncer amb un contundent 5 a 1 a un fortíssim Sevilla.

Aquests 5 socis i els seus acompanyants van viure un partit des d’una ubicació de privilegi i gaudint d’allò més. Seguint el protocol marcat i vestint conforme a l’etiqueta marcada per protocol del FC Barcelona, van celebrar la victòria del FC Barcelona i van poder immortalitzar aquest dia amb una fotografia amb el president Josep Maria Bartomeu i amb el vicepresident social, Jordi Cardoner.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut